Vežbe sa Rusijom su novost, a ne sa NATO

* Ono što bih ja istakao kao novost jeste činjenica da ćemo uskoro po prvi put imati vežbu samo sa ruskom armijom, dakle samo naše dve vojske. E, to je novost, a ne vežbe sa NATO - ocenjuje sagovornik Danasa
Miroslav Lazanski, poslanik Srpske napredne stranke, za Danas o prvoj NATO vežbi na teritoriji Srbije

Ostavite komentar


  1. Mene samo zanima koliko i iz kojih izvora si plaćen da izgovaras i predstavljas stavove dijametralno suprotne od onih koje si u prošlosti zastupao?!

  2. Prestanite da se igrate corava posla a posle mi ispastamo a Vi put pod noge. Dosta nam je zveckanja oruzjem niko nas ne napada ako to neko ucini znamo da se branimo. Te pare koje bacate na tu gvozdjuriju bilo bi bolje da datwe na bolnice i skole puteve .

  3. dotični bolje da se drži manekenki i izbora za mis , nego da se bavi prkdajom magle

  4. a koja je ralika izmedju vojne vezbe sa natom i "inicijative". kako su se samo setili reci uinicijativa. ajde lazovi pšriznajte jednom kuda gurate ovu zemlju. u nato. pa vama nisu nista lose ucinili vucic i nikolic su za vreme najzesceg bombardovanja i ubijanja srpske dece dobili ogromne stanove. tu se vidi patriotizam. dobro da nisu rekli kako je to velika hrabrost jer su im ih mogli srusiti. uostalom posto i9h nisu nista platili nije lose. mozda trebaju nove

  5. Lazanski i Vulin – komentatri??? Zašto.arčite papir i prostor na SNS propagatore, i to mnogo loše.

  6. Gospodin Lazanski u poslednje vreme svojim kolumnama pokusava da nesto sto je ocevidno,nazove gluposcu.Napisati dobru kolumnu,moras biti malo vise od obicnog novinara.Pojavom interneta,observacije o avionima i kamionima koje je radio Lazanski,gube smisao.Svako sada moze da vidi koliko ko ima borbenih sredstava i Lazanski tu nije potreban.Uvidjajuci i sam to,poceo je sa kolumnama koje velicaju ovu vlast.Nisam siguran da je on veliki rusofil(dugo se i sam hvalio da je jedini istocnoevropski novinar koji je bio na americkom nosacu aviona) kako se predstavlja,vec da ga je majstor PR postavio da zaludjuje ovaj narod i navodno pokaze kako su njegovi ljudi skoro svi za Rusiju.Naivno i za krezube.

  7. Lazanski je postao član SNS samo zato što je verovao da je Vučić još uvek isto što i Šešelj pa će ga imenovati za ministra odbrane. No, za to se pita Imperija SAD. Jer za njih bi to bilo kao da je Putivov čovek preuzeo to mesto. Zato se Vučić odlučio da imenuje još većeg rusofila Vulina, koga znaju Ameri da je Vučić time oborio ugled, ne samo ministarstva, već cele Vojske. Odnosno, znaju da je sada ministar Vučić, dok Vulin samo dežura.

  8. Lazanski,Vulin plus Dacic podsetise me na onu pesmu"Tri drugara planinara"-definitivno spasa nam nema sve dok ovakvi i slicni njima "drmaju" drzavom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.