(VIDEO) Nebojša Zelenović napustio studio RTS-a: „Rukovodstvo javnog servisa da podnese ostavke“

Ostavite komentar


  1. Опасан тип, нек каже кад је постао градоначелник Шапца и ко га сад финансира кад су његови ментори изгубили власт !

  2. Autogol Zelenovića koji će sledeći put zahtevati smenu Rimskog Pape.

  3. @Milica! Znaći, vaši poslanici su bezumni, svih 250? Slažem se, jer toliko budalaština teško kažu normalni, ako njih još u Srbiji uopšte ima!:)

  4. Al vas je poklopio ovaj sa desne strane , ne znam odakle je on iz koje stranke , ali je za sve u Skupstini gospodin Poklopac ili sto bi moja prababa rekla zasiva vas ko snajder i to sa troduplim stepom .

  5. Boze kako to “ mali“ kvazipolitičari umišljaju sebe kao velike: umesto da ponudi svoje polit.ciljeve, on teatralno napušta emisiju!? Ej čoveče, vrati se u svoje mesto i budi tamo direktor JKP. I nemoj da se bavis politikom. To je vrlo ozbiljan posao.

  6. Čista patetika i korišćenje situacije u političke svrhe od strane Zelenovića.

  7. Zelenović je slab, izgubio je Šabac zato što se okružio osobama koje su mu samo klimale glavom, odvojeno od realnosti. Dozvolio je da ga obični kriminalci i kokošari izigraju

  8. Jedino resenje je da ova vlast donese zakon o LUSTRACIJI, ali svih politicara, i pozicije i opozicije, da se sva ovlascenja prenesu na SANU, koji ce postavljati najstrucnije ljude iz svih oblasti znacajnih za jednu drzavu, doneti najbolje zakone koji oni misle, postaviti samo profesionalce za direktore svih preduzeca, policije, tuzilastva, sudstva itd. Mandat bi im bio ogranicen na cetiri godine, i posle toga odgovarajuci izbori!!!

  9. Velika šteta. Cela nacija se potresla što je Zelenović napustio emisiju.

  10. Njegov potez je ostavio utisak na prisutne,tako da se u emisiji dijalog vodio koliko toliko.

  11. A kad je on sljamario i stavljao u dzepove i kad se trazila njegova odgovornost pravio se budala, sada mu je muka sto ne moze vise to da radi.

  12. Vec vidjeno. Kukaju kako ih Nema na javnom servisu. Kad nemaju sta da poruce gradjanima onda napuste studio I traze da zbog toga Bude smenjeno rukovodstvom RTSa. Isto je I sa izborima. Ako Im nije garantovana pobeda onda nece da izadju.

  13. Polako tek će se potresti samo polako neće više biti sendvičića za botovanje.

  14. Botovi se razigrali, ali neće još dugo.
    Svaja čast i podrška Zelenoviću i zahtevima sa protesta!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.