Vlada reizabrala Tomu Nikolića za predsednika Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom: U tom telu su i brojni ministri od Dubravke Đedović do Radeta Baste

Ostavite komentar


  1. Kada ce nam se ovajskinuti svrata.Jos uvek zivi na ledima Srpskog naroda.Sramno i bezobrazno

  2. Са његовим квалификацијама највећа позиција би му била чувар гробља у трећој смени. Доста више пљачкања буџета измишљеним функцијама.

  3. Drugim rečima, Toma Nikolic ostaje na neograničeno vreme u vili gde uziva blagodeti komunizma, sve je gratis a povrh svega i platetina. Pri tom ne bih da definišem u kom sistemu živi opljačkani narid Srbije…

  4. Jer ovaj covek zna za dosta ,prima penziju i neka ode sa sve funkcije kao i iz vile dosta vise zivi na ledja gradjana

  5. Плаћај народе! АВ се одужује Томи Дипломи на најбољи начин!

  6. E,što ovo pročitah…(izustih nekoliko psovki),a Tomici predlažem: okani se ćorava posla.

  7. Treba saznati kolike su im apanaže za ništa, pa lepo da se to vrati u budžet kad se ovaj tupavi narod probudi iz kome.

  8. Koliko je srbija naopaka tvorevina svedoče Bajatović i Toma diploma.
    Ovo ni u Moldaviji nema.

  9. Toma je politcar najaci ispao neka prica sta ko hoce.Povukao se na vreme.Treba izmisliti i savet za saradnju sa Indijom,jer indija postaje nova Kina i tu lezi nasa sansa za saradnju,traktori,jeftini delovi i oprema…visak sredstava investirati tamo.

  10. Jedna informacija iz druge ruke: Vučić nije postigao dogovor sa Nikolićem, već sa Dragicom, kojoj se nije napuštala vila u Užičkoj, pa je digla frku u SNS.

  11. Kada bi jake i moćne države imale ovakve „savete i savetnike“,kao na pr.Japan,Nemačka Ltd oni bi propali za tri dana….

  12. Полиција му чува кућу у насељу Шумарице у Крагујевцу.
    Полиција у три смене у закупљеној кући дежура испред сокака који води до Томине куће у Бајчетини. Полиција је ту нон стоп годинама. А кад је Тома у Бајчетини онда једна екипа Хитне медицинске службе се издваја само за њега. Може Томи случајно да позли, или не дај Боже нешто горе да му се деси. Ипак је он седео на стиропора, а штрајкови је глађу. И плус је Шешељев војвода, а то је сигурно за нијансу виши чин од војводе Путника, Мишића, Степановића и Бојовића.
    Молим народ за разумевање.

  13. Strasno kakva smo lopovska drzava sa lopurdama na vlasti i ti narode cutis .

  14. Kakav bezobrazluk i lopovluk! To Vučić našim parama plaća mir u SNS-u. Ukopaće nas do vrha, za dugo godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.