Vladajuća većina odlučuje o Vjerici Radeti

*Oglasio se Šešelj tvrdeći da neće dozvoliti smenjivanje
Prikupljeno 58 potpisa poslanika za smenu potpredsednice Skupštine

Ostavite komentar


  1. Ako se ne kosi sa vašom uređivačkom politikom ( budući da ne objavljujete pesme) radovalo bi me kad bi ste štampali na vašim stranicama Disovu pesmu “ N a š i d a n i „. Bio bi to , između ostalog , o m a ž velikom srpskom pesniku, ali i podsećanje mlađih čitalaca na sadašnje stanje u srpskom društvu. I mnogo više od toga…

    1. Volela bih da znam bar jednan razlog zašto je komentar Nade Skerlić dobio ovoliko negativnih reakcija. Da li je moguće da se post ni ne pročita, već se po inerciji obeležava negativno?

      1. Zato sto su to placeni SNS botovi kojima jer naredjeno da lupaju minuse. Oni ne razmisljaju svojom glavom vec im daju sendvic i platu i bez mozga lupaju minuse. Ne sekiraj se zbog toga, njima polako otkucava kraj.

  2. Vidi se ko vlada u srbiju. Izgleda da pricas nesto u Srbiju je „normalno“. Pa isti su ovi radikalci koj je bio tada i vas predsedik koj je rekao citiram: Za jednog ubijenog srbina, ubicemo 100-ina muslimana. I sto ocekujes drugo. Objavi ovaj konentar molim vas

  3. Drvlje i kamenje zbog pogrešno sročenog tvita, ali dobro, to je karakteristika mainstream medija, samo polovično i ono što nama odgovara. Iskreno se nadam da neće odgovarati, barem zbog licemernih dežurnih boraca za ljudska prava.

    1. A kako bi to trebalo da bide ,,sroceno,, po tvojeme crni Dragane. Gov.ma se ne kupa i pere moj Dragane..
      To pokazuje da je Srbija ogrezla Vericama isto kao i 90.godina Milosevicima…

  4. Ko radi, taj i gresi, no kad smo kod majki Srebrenice, uz svo duzno postovanje, zar je moguce da pomenute imaju veci bol i tugu u odnosu na majke nestalih i ubijenih sa prostora Republike Srpske i nekadasnje Republike Srpske Krajine ?!

  5. udarili na poslanike… i treba. Jedan krade kozmetiku po prodavnicama i poziva se na diplomatski imunitet a drugi osiono po izginulima i pomrlim i to samo zbog ličnog reklamerstva. Ponovo raspisati izbore je jedino rešenje ali tako da se ukinu stranačke liste i da narod bira poslanike direktno… tek onda će se uvesti red u Skupštini. A ne kurta i murta, sitni lopovi i polupismeni, neobrazovani, dinardzije i ostali koji se ničim nisu istakli posebno ne oni koji su najbrojiniji … najgori su.

  6. Radetu treba javno osuditi zbog govora mrznje smeniti, nije prvi put da se tako ponasaju, i ruse ugled institucije Skupstine i narodnog poslanika.

  7. „na osnovu DNK-a analize“?????, bio je valjda oruzani sukob koliko sam upoznat!

    1. Pa covjece jesi li zdrav! Nadjeni su u masovnim grobnicam logicno da ce se obaviti dnk analiza! Nisu upucani i odmah sahranjeni nego ih je VRS premjestala iz jedne u drugu masovnu grobnicu!

      1. Dzaba se trudish Nermine, sve je to chetnik do chetnika (Cedi i jos nekima svaka cast). I jos govore ne postoji kolektivna krivica. I jos se prave da ne znaju sta se desilo-ko nas bre, zavadi. Sramota.

  8. Yasto bismo mi lupali glavu kad imamo Aleksandra Vucica najpametnijeg,najboljeg,najmudrijeg,a tek kakvog studenta1,on da nam najbolje protumaci Radetin tvit.Ako on kaze da je pogresno inerpetiran onda je to tako jer ko bolje poznaje sta radikali misle od njihovog nekadasnjeg generalnog sekretara.Dobro,mozda i onaj Martinovic da pripomogne i onaj s bradom sto u poslanickoj grupi naprednjaka zastupa seljake

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.