"Vlast već pet izbornih krugova preti, miti, otima, ali s tim je gotovo": Slavković iz Lokalnog fronta kaže da su pokrili dosta biračkih mesta 1foto: Printscreen/N1

Aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva Vladan Slavković izjavio je da izostanak straha sada parališuće deluje na kampanju straha na kojoj se zasniva vladavina Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije(SPS).

„Okrenuo se točak u smeru oslobađanja i sada oni zaziru od ljudi kojima su se do juče podsmevali. Tako to izgleda na lokalu, verujte! Svesni su da se naša ideja ‘Bez straha’ proširila na sve“, rekao je Slavković u intervjuu za nedeljnik NIN.

On je naveo da „vlast već pet izbornih krugova preti, miti, otima, dovozi i odvozi, zastrašuje, ali s tim je gotovo“, i dodao: „Sada je na redu naša strategija, a to je, da im javimo – gotovo je. I da to razumeju“.

„Ukradene glasove ćemo poništavati. Ako treba i čitava biračka mesta. Za prošli izborni ciklus Lokalni front je pokrio ogroman broj biračkih mesta. I sada će biti dovoljno da opozicija prestane sa amaterskim pristupom izborima. Mora znanje i nepokolebljivost“, poručio je Slavković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari