Vladeta Janković: Srbijom dominira crveno – crni mentalitet

Bivši diplomata i profesor univerziteta u penziji govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Profesor Vladeta Jankovic je istinski Gospodin, a njegova misao duboko razlozna, kristalno jasna i nepogresivo tacna. Zasluzan divljenja svih nas.

  2. Nisi Vladeta u pravu za mnogo. Narod vam je dao mandat 5. oktobra da demontirate komunistički zločinački aparat koji je Srbiju koštao 100tinak hiljada ubijenih i ko zna koliko pobeglih i protetanih i milijardi dolata otete imovine. A šts ste vi uradili? Legalizovali ste njihov zločin i sad oni oprani vladaju na isti način kao i posle rata. Vaša je krivica nemerljiva jer ne probaste bar da otkopate žrtve npr 72 kraljevska pilota streljani u Pančevu. Hiljade stratišta ostade tajna za vreme vašeg vladanja u BIA. Poštujem te kao naučnika ali kao političar si za osudu u najmanju ruku.

    1. Jedva čekam izbore da glasam za najgoru bagru, samo da nerviram gospodu iz svih redova elite. Što više kritikujete narodnu volju, to vas sirotinja većina više mrzi i baca u zapećak.

  3. Gospodine Vladeta,
    Doslo je vreme da setate , brinete o svojim unucicima, kontrolisete svoje zdravlje , citate lepe knjige , druzite se sa prezivelim vrsnjacima….
    Hvala vam ako ste ucinili nesto dobro za nasu lepu zemlju.

  4. ‘Srbijom dominira crveno-crni mentalitet’!
    Prevod: Srbijom dominira crveno (Seselj, Dodik, Vucic, itd. ) – crni mentalitet ( bradonje SPC-e dakle, Rusija i RPC.
    Srbadijo, gde vam je cast i ponos?

  5. Kokoškari i kokoškarenje.
    Brzina kojom propadaju sve niže se ubrzava kako se čini.

  6. Ma muka mi je da me neko ubedjuje u to kako smo mi stalno prvi u svetu. Ne znam odakle ta opsednutost tim takmičenjem, šta je sa tim čovekom, da li neko od psihologa može da mi objasni strukturu te ličnosti koja ima stalno opsesivne potrebe da priča da je prva i najbolja u svemu? A opet s druge strane svi vidimo da to i nije baš tako Kada će da kaže da su nam plate i penzije najbolje u Evropi? Kada će da kaže moj narod živi najbolje u EVROPI? On kao da hoće ove generacije da iscedi, da na teretu ove generacije sutra egzistira njegov sin?! Izvini prijatelju ali svakom je svoj život mio.

  7. Potpuno ste u pravu profesore:“Da je sva vlast u rukama NEDOUČENIH PROSTAKA!!!

  8. Добри Владета Јанковић
    Куд пусте среће да је Србија петог октобра, збацила прокомунистичку власт, расформирала српску безбедност и полицију, неутрализовала партијску војску, сместа крунисали Престолонаследника за краља и прогласили парламентарну и уставну краљевину у Србији.
    Данас не било Дачића и Вучића!

  9. Господин је уз црвени и црни, заборавио да помене и жути (и резултирајући кестењасти микс) менталитет (пропасти) Србије.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.