Vladeta Janković: Vrlo verovatno da ću prihvatiti kandidaturu za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Podrzavam opoziciju, uz duzno poatovanje ali taj posao treba da radi neko u zivotnoj dobi od 35 do 60 godina, a ne neko ko je u dvetoj deceniji zivota..totalno bez veze..

  2. Janković nije, ni u najboljim godinama, bio političar visokog dometa i velikih mogućnosti. S druge strane, ne razumem sadašnju odluku demokratske opozicije u kojoj oni kandiduju čoveka koji je ceo svoj politički angažman proveo boreći se protiv Zorana Djindjića i Demokratske stranke.

  3. Mislim da je Vladeta janković dobar izbor. I na republici bi bilo bolje da je opozicija stala iza kandidata DSS, koji bi privukao mnoge glasove SNS, evroskeptike i bele listiće koje Demokrate nisu ničim ubedile da im veruju na ovim izborima. Kandidatura anonimusa Ponoša je usluga SNS.

  4. Svaka čast dotičnom na obrazovanju i iskustvu ali mislim da je vreme da mlađi preuzmu poslove,a da oni uživaju u penziji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.