Vladimir Bilčik odgovorio na pitanje ko se mešao u izbore u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Значи Русија се меша у изборе,па због дволичности Европе 80 и више процената Срба вас не воли.

  2. Braco Srbi Evropa vam nece rijesiti kradju izbora! Iza rijeci „institucije“ i „institucioni kanali“ stoji: eto vas tamo, rijesite to sami kako znate! Po istom principu funkcionise odnos prema BiH: kako se tri strane dogovore! A znaju da je taj dogovor nemoguc i da do njega nikada nece doci. Tako je i sa vasim izborima, preostaje vam ona stara: „u se i u svoje kljuse!“

  3. Ako je ono sto je u tome delu teksta iskreno, onda su Vasa dela najveca laz, gospodine Bilcik.
    Sve suprotno od onoga sto ste u tom delu rekli bi trebalo da bude, a nije. To sami kazete. I pored toga insistirate na tome da ta kradja ne bi trebalo da se zove kradja.

  4. Neki poslanici u Parlamentu Evrope izgleda primaju platu da bi ponavljali ko papagaji: treba ovo uraditi u Srbiji, trebalo bi ono unaprediti, Srbija treba za se uskladi sa EU standardima, Srbija traba da počne da primenjuje zakone, bla, bla, bla… Nemoguće je da ne shvataju da klika na vlasti upravo svojski radi da se to ne desi, nego baca u oči prašinu građanima Srbije (ne može svima, ali dobrom delu koji glasa za njih). Pa institucije koje treba da sprovode zakone i održavaju pravni poredak će to raditi samo kada to ide u korist vlasti (u najgorem slučaju će i asistrirati u kršenju zakona), u suprotnom će ponavljati otrcanu frazu „pustite institucije da rade svoj posao!“ . A radiće ga onako kako im je naređeno, odnosno neće ga raditi ako je tako naređeno. S druge strane, ako je EU u interesu da se Srbija približi njenim standardima (u šta sumnjam, ima tamo i prekoviše zemalja sa „posebnostima“), trebalo bi da prestanu sa tim konformističkim stavom prema režimu koji ovde caruje!

  5. Što jeste, jeste, vi se ne mešate.
    A ovaj krade li krade, a vi to samo posmatrate, i držite svima lekcije o demokratiji.
    Vi ste gori od Rusa.

  6. Koliko sam ja shvatio Rusi su krivi za kradju izbora i to ce biti zakljucak komisije. EU ne moze da utice nista na Srbiju vec Srpske institucije treba da rade i ti srede. A Vucic nije samo srpske institucije, sudstvo i zakonodavstvo vec
    je on Srbija. Videli smo da EU Orbanu ne moze nista cak iako je Madarska clan EU tako use i u svoje kljuse.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.