Vladimir Grigorov: Zašto ne osnuje privatno lobističko preduzeće

Sagovornik Danasa o Nikolićevom Savetu za saradnju sa Rusijom i Kinom

Ostavite komentar


  1. Postovani gospodine Grigorov.Hteo bih samo da Vas podsetim da je lobiranje „izum“zapada.To je po mom cvrstom ubedjenju,fakticki,ozvanicen klasican mito i korupcija.Jer,kako nazvati placanje coveka koji ce deo tog novca iskoristiti za placanje politicara koji se bave razlicitim oblastima.To znaci da je ta pojava prosirena na sve oblasti drustvenog i ostalih zivota.Nama je i pored toga sto je zapad ozvanicio,dat od istog tog zapada zadatak da se borimo protiv korupcije.I zamislite,nisu zadovoljni.Morali bismo da platimo njihove politicare da bi nam dali po neki plus u radu nase drzave na pristupu EU. Da li je to lepo od njih,pitam Vas kao informisanog i uglednog coveka.!?

    1. Ovde je reč o kancelariji Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom. Gde su tu vaši omrženi zapadnjaci?! Čovek govori o bivšem predsedniku naše države koji drži vilu na Dedinju, koji sa svojim prijateljima radi u nekavoj državnoj kancelariji, a čiji rad se ne vidi. Zarade u državnoj kancelariji nisu simbolične, niti je održavanje državne vile simbolično, a nema tog privrednika koji može da se pohvali da im je ta kancelarija otvorila neka vrata u Rusiji i Kini i omogućila da zarade neki novac u tim državama. Ta kancelarija ne treba nama, ali Vučiću ne smeta da se ona finansira našim parama, kako se ne bi pocepao SNS, odgovara i penzioneru Tomi, jer dobro prihoduje, odgovara i njegovoj supruzi , jer se nezakonito baškari u državnoj vili, a odgovara i zbrinutima u toj kancelariji, jer teško da bi ih iko iz privatnog sektora angažovao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.