Vladimir Obradović najavio: 1.000 stanova u Beogradu na vodi na korišćenje mladima

Ostavite komentar


  1. Postovani gospodine Obradovicu,ne trebaju nam stanovi,povecanje penzija itd.Obecajte nam prvo pravdu,sigurnost,borbu protiv korupcije i pljacke,osecaj da nas vlast postuje.Shvatite,dosta nam je ponizenja,nepravde,pljacke,siledzija,cinizma,vredjanja zdrave pameti.Treba nam normalnost.Sve ce posle da bude benefit.I stanovi i penzije i lekovi itd.Nama treba LJUDSKO DOSTOJANSTVO

  2. Opet populizam odakle pare mladima da plaćaju održavanje i racune za te stanove i opet bi se svi preselili u Beograd više će značiti značiti da se izdaju i da te se tepare pametno ulože
    Uvedite kontrolu 40 sati radno vreme nedeljno nedelja neradan dan za sve trinaesta plata vece plate pa će svi ostati a ja sa dobrom platom cu kupiti kola koja volim i stan gde mi se sviđa vece penzije za pošten rad postovanje radnika i njihovih prava porodica na prvom mestu itd

  3. Ne znam u kojoj zemlji je obezbeđeno priuštivo stanovanje osim donekle u Austriji gde je i to “ priuštivo“ samo stanarsko pravo koje se takođe papreno plaća

  4. Draga Ofelija, pročitaj tekst ponovo. Upravo je uvođenje reda i oduzimanje opljačkanog zemljišta i potom vraćanje Gradu, zakonita i pravična radnja. Pravda na prvom mestu.

  5. Kakav bled nastup na RTS-u. I kako će da se dele ti stanovi, po kome kriterijumu, na koji način? Naivno i populistički. Nema smene ovoga zla na ovaj način.

  6. Oh, pa zar ovakvim stvarima hoće na izbore 🙁 Tužno i duboko razočaravajuće 🙁

  7. Dobra ideja, samo markentiški. A valjalo bi. Za škole je na pravom putu, to je ostvarivo.

  8. Sasvim je realno da se deo neke zgrade pretvori u studentski dom, u koji bi studenti ulaili po istom principu kao sto ulaze u Lolu.

  9. Mani se beograda na vodi. Znaš li šta je 1+1 … Ej moji političari u srbiji. Imali kraja.

  10. G Obradovic mi lici na kukavicije jaje. Njegov kolega je izjavio da ce srusiti B na H2O.
    Kako cete resiti problem sudstva koje je i Ds pokusao, pa je na kraju drzava placala zatezne kamate otpustenim sudijama i jos ih vratio na posao.

  11. bio sam za gospodina, ali sada vidim da nema za koga da se glasa. ovo je besmisleno. sada se nadam da neće doći na vlast. ovim je okrenuo moje mišljenje o njemu za 180 stepeni. ovo je veliki vic. a on me podseća na neko dete, koje ne razume odrasli svet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.