Vlast se osvaja na izborima a ne „pritiskom” na ulici: Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić potvrdio ostavku na konferenciji za štampu

Ostavite komentar


  1. Da li se mozda secas na koji nacin vi uzeste vlast u kragujevcu? One silne odbornike da nebi menjali misljenje drzaste u karantinu,nekoliko dana

  2. Nije sposobna opozicija da osvoji vlast na izorima, njima je u krvi da nasilno preuzimaju vlast preko ulice.

  3. Dokle god opozicija ne bude imala konkretan politicki program nikad nece imati sanse na izborima.

  4. Da se vlast osvaja na izborima lepo je od gradonacelnika Kragujevca sto nam je ukazao jer to nismo znali.Verovatno je navedeni clan SNS-a cim je uspeo da moje prijatelje i mene svojom izjavom o izborima slatko nasmeje.

  5. Vlast se osvaja poštenom kampanjom, a ne pretnjama zaposlenima da će ostati bez posla, i kupovinom glasova gladnih i siromašnih.

  6. Jadan ti i tebi slični što trpiš teror, nego ste brže bolje potrčali da šef ne zameri.

  7. Rece covek i ne trepnu,a zaboravio kako su smenili Verka,sa otimanjem odbornika i zakljucavanjem po hotelima Jagodine.Da ne ucenjujete,mobingujete,i ne pretite ni ovo ne bi osvojili.Obecali Filumu zgradu pa cak i kamen temeljac postavili,pa nista,22 fasade -2 uradjene, autobuska stanica-nista,KC uzeto vise milionskih kredita za rekonstrukciju pa opet nista, Trznica pa opet nista,i da ne nabrajamo vise……Sram vas bilo bivsi gradonacelnice!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.