Vlast žrtvuje vitalne interese stanovništva

*Ljudi u Srbiji su siromašni, ne samo zato što nema dovoljno novca, već pre svega jer je taj novac neravnomerno raspoređen i što šačica tajkuna i kriminalaca kontroliše najveći deo društvenog bogatstva
Studentski pokret Novi Sad objavio na FB stranici svoje viđenje osnovnih stubova društva (2)

Ostavite komentar


  1. Vidi se da su deca u pitanju, ako si nezaposleno lice imas pravo na zdravstveno, ako si zaposlen obavezno ti je zdravstveno, jedino lica koja su preko odredjenih godina i gde su primanja u domacinstvu kada se saberu svi clanovi veca od odredjene prilicno visoke norme, nemaju pravo a u tom slucaju je zdravstveno 2000, sto nije trosak, vec 1 do 2 izlaska manje mesecno.

  2. Botovi misle da su vitalni interesi stanovništva milost gospodara koju ti pokazuje kad mu se ulizuješ. Ne znaju ni šta je to živeti kao čovek u normalnoj državi.

  3. Radujem se sto si ocigledno zdrav te svoje vidjenje besplatnog tj svima dostupnog zdravstva formiras na osnovu teorije. Na zalost, ima nas koji smo svoje vidjenje stekli iskustvom. Da ti pojasnim: nakon druge operacije karcinoma imala sam kontrolu na kojoj mi je receno da sledecu mogu da imam tek za 9 meseci jer- nema mesta!!! Naravno da to nista ne kosta i da nisam platila, ali drugim recima- idi kod privatnika, plati pa se leci. Okreni se malo oko sebe, razgovaraj sa ljudima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.