Vojislav Mihailović (POKS): Ima ko najbolje zna da li su izbori pokradeni 1Foto: FoNet/Božidar Petrović

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zadovoljan je izbornim rezultatima koalicije NADA u kojoj je učestvovao i koja je osvojila 14 poslaničkih mandata, iako su izborni uslovi bili najgori ikada u Srbiji, a regularnost najmanja.

Predsednik POKS Vojislav Mihailović ocenio je da ovo nisu bili izbori, već trka u kojoj su opoziciji bile vezane i ruke i noge i naterani su da u tim uslovima učestvuju.

U skladu sa uslovima, rezultati su još i odlični. Sve posledice narodnog gneva koji sledi, snosiće isključivo vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem, smatra on.

Ne radi se ovde samo o izbornoj krađi na dan izbora, nego se radi o čitavom izbornom procesu koji nije bio regularan, poručio je Mihailović.

Mihailović je ocenio da se javnost Srbije navikla na neregularnosti, neravnopravne i nemoralne uslove, pa je nekako postalo normalno da članove POKS, potpisnike za izbornu listu, zovu direktori
javnih preduzeća u kojima rade da im daju aneks ugovora za lošije radno mesto, a nekima i otkaz.

Do koje mere su urušili moral u Srbiji, govori da nikome više nije strašno, ni skandalozno da njihov pozivni centar zove naše glasače i predstavlja se da zovu iz kolcentra POKS i iznose neistine kako smo u predizbornoj koaliciji sa Draganom Đilasom, tvrdi Mihailović.

Na kraju, kada narod izađe na ulicu da protestuje protiv toga svega, SNS optuži opoziciju da hoće da menja vlast na neregularan način, a ne putem izbora. Kojih izbora i kakvih izbora, upitao je on.

Naši građani najbolje znaju da li su izbori bili regularni ili ne, a ne zapad kome ova vlast odgovara da bi u dogovoru sa njima do kraja realizovali otimanje Kosova i Metohije, zaključio je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari