Vojni sindikat: Vulin preti građanima upotrebom sile

Ostavite komentar


    1. Sta ocekujete od ovih jadnika koji se drze vlasti ko pijani za tarabu, pa oni ni okom ne bi trepnulu da pobiju sve koji im se suprodstave,a jos kad vidim dramosera koji vec dva puta cmizdri ko seka Persa zbog Sekspirove ljubavi koju gaji prema narodu,( on je Romeo a svi mi Julije i muski i zenski i babe i dede),svakom normalnom coveku dodje da se ispovrace jer sav njihov blam bruku i sramotu mi osecamo umesto njih a oni ni obraza ni morala ni srama ni blama.

  1. Kakav je to sindikat koji prelazi preko nelegalnog odpustanja 2005. godine u Vojsci Srbije , bez obzira sto tada nisu postojali , krivicna dela ne zastarevaju sindikatu vojske Nisu vise bitni odpusteni ali krivica postoji i treba da se utvrdi sindikatu vojske .

  2. Kako vas nije sramota sta sve pisete, treba sav ovaj olos sto rusi i pali da se hapsi. Vi dobro znate odakle dolaze oni i ko ih finansira. Ako bi normalan narod i izasao i mirno protestvovao sve dok Djilas i ekipa pokusava da izvuče neku korist nece biti nista

  3. Pevao sam Slobi. Pevacu i tebi. Spasi Srbiju i ubi se, Vuline, Vuline.

  4. Ministar vojske ima pravo da brani državu kad je u opasnosti! A vojni sindikat je davno pokazao na čijem je platmom spisku! Da ne pričamo da njihov posao noje vođenje politike!

  5. Vulin nije sposoban za takvu funciju ministra za odranu. Coveka licno poznajem Iz mesta Opstine Bac mali Bac. Pod hitno treba da se skloni i da ostavku da. Covek koji nema pojma staje vojka netreba da bude.Natakvom polozaju, dobesce Srbiju u gradjanski rat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.