Vojvođanska partija: Sramota je što je ratni zločinac Šljivančanin član Glavnog odbora SNS

Ostavite komentar


  1. bježite mladi od šljivančanina zbog vaše buducnosti,on je svoju uništio.nespava on mirno a sto svojoj djeci kaže sto je sa ranjenicima,to samo on zna,a zna se gdje su završili

    1. Jel ga snimilo onomad kako mu iza leđa ide pun bus zarobljenika iz Vukovara, a kasnije se ispostavilo da idu na likvidaciju dok on komunjarština stranom novinaru i predstavniku UNa koji to vide svojim očima i snimaju, drži pridike i budalesa kao pravi titin oficirčić. Sačuvaj nas bože kuge, hrvata i komunoradikala.

      1. To je samo iz Vukovara, još Ilok, Knin, Škabrnja…..
        Šteta je procijenjena na 43 milijarde dolara

    2. Vaš način razmišljanja trebao je da bude obrazac razmišljanja i ponašanja, kod većine Srba, mada Vi to po načinu sklapanja rečenica i načinu razmišljanja to niste. Prema projekcijama, „naših zapadnih prijatrelja, koji su nas onako „prijateljski“ zasipali bombama i uništavali životni prostor ovoga naroda, Haški tribunal, to sudsko čudovište, imao je veliku ulogu u tom projektu. Na sreću, presude toga suda kod većine pripadnika ovoga naroda imaju suprotan efekat. Te presude su znam da se radi o ispravnim ljudima od velike časti i integriteta. Da li Vi mislite da zločini Hrvata, muslimana i Albanaca ne postoje samo zato što niko od pripadnika tih naroda nije osudjen kao „ratni zločinac“?! Da li to znači da one desetine hiljada pobijenih Srba nisu zverski ubijani, da iz Hrvatske nije proterano oko 300.000 Srba i isto toliko sa Kosova i Metohije, kao i iz Bosne i Hercegovine?! Da li su oni, ustvari, živi? Da li su se oni negde pritajili i čekaju da sve ovo prodje pa da se „po drugi put nadju medju Srbimas“?!

  2. Ako neko nije trebalo da bude osuđen pred sudom koji je, duboko verujem, daleko od pravednog, onda je to Šljivančanin. Ako se neko držao Ženevske konvencije onda je to on.

    1. Tebi više priliči tastaturno ime dr. Mengele ili dr. Smrt. Je, da nisi ti možda ministar lončar?

      1. Poštovani ,,Nikola,, nepotrebno se trudite da objasnite nelogične stvari. Gospodin Šljivančanin je častan oficir JNA. A vašu antikomunističku opredeljenost slobodno promovišite, nji tu nećete imati neki uspeh

        1. A, po čemu mislite da je ovaj „giometar“ antikomunista? Možda po poreklu? Pa zar, baš to poreklo, to nije dokaz pravog komunističkog ponašanja? Izdati i predati komunistima svoje nadredjene starešine, da bi se spasla sopstvena guz..a, mogu samo ordinarne hulje.

          1. Ej frau zoranče nemo’ se vređamo bre! Kad je reč o huljama dal’ imade većijeh hulja od vas iz snosovske sekte a o komunjarštinama da nam pridike i hvalospeve drže obične komunoradikalštine koje su pre podne najveći staljinisti u podne najveći radikali a pred ponoć dižu ruku u vis pozdravljajući svog šizofrenog navr’vođu kad ga vide na svim nacionalnim televizijama pošto se isti razvlači po njima ko mudo na ožegu što kažu naši stari…koje ste uzgred izdali, prodali i sludeli.

    2. Da Bog da se i tebi desi isto pa da taj neko drugi se opravdava u nekom laznom sudu…da dan danas trazis kosti svojih najmilijih. Amin.

    3. Dr K i M
      Narod,podrzava promotere VELIKE SRBIJE od Karlobaga ,pa nadalje..
      Izvedose SRBIJU sve do mora ,Draca i dalje.
      Zivimo zlatno doba ,i sve nas je manje.

  3. Veselin Sljivancanin je samo sprovodio Odluke svoje Komande I postovao pravila ratovanja u sukobu koji nam je bio nametnut. Osuda pred Haskim sudom je bila nepravedna kao I u vecini drugih soucajeva. Samo se setite general Lazarevic, heroja odbrane svoje zemlje, a sa druge strane oalobodjenog zlikovca, Ante Gotovine, pa je dovoljno za diskvalifikaciju Suda koji ce ostati poznat po ireci da je neko nevin dok se ne dolaze da je Srbin. .

  4. Neko ko odsluži svoju zatvorsku kaznu, posle toga je slobodan gradjanin sa pravima kao svi ostali. Hoćemo li se ikada otresti staljinizma koji se u Srbe duboko ukorenio. Pored toga osvrnite se i vidite u okruženju koliko je osudjenih za zločine nad Srbima. Malo ko.

  5. To je samo iz Vukovara, još Ilok, Knin, Škabrnja…..
    Šteta je procijenjena na 43 milijarde dolara

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.