Vojvođanski front sa ministarkom Čomić 1Foto LSV - Sasatanak Vojvošanskog fronta i ministarke Čomić

Sa ministarkom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordanom Čomić danas se satala i razgovarala  delegacija Vojvođanskog fronta, koju su predvodili  Nenad Čanak i Aleksandar Odžić.

Na sastanku je bilo reči o aktuelnim problemima našeg društva, kao i njihovim mogućim rešenjima, navedeno je iz ovog pokreta. Ocenjeno je da je potrebno mnogo više pažnje posvetiti rešavanju ozbiljnih ekoloških problema, kao što su pitanje kvaliteta vazduha i pijaće vode.

Delegacija Vojvođanskog fronta upoznala je ministarku Čomić sa otvorenim pitanjima vezanim za popis stanovništva 2022.godine, a naglasak je stavljen na potrebu priznavanja vojvođanskog identita.

Na kraju sastanka delegacija Vojvođanskog fronta osvrnula se na probleme u radu pojedinih Saveta nacionalnih zajednica, a posebno je apostrofiran problem Saveta rumunske nacionalne zajednice. 

 

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Vojvođanski front sa ministarkom Čomić”

  1. Dajte povedite racuna o stamparskim greskama ili da amateri batale zanimanje u novinama Danas.

  2. em ste ukinuli VOJVODINU
    EM Se sprdate sa njom i dalje
    dobro niste napisali
    VOJVO-ŠANK-SKI FRONT!

  3. Cirkus je ponovo u vasem gradu. Navali narode, jos malo ali nije nestalo….ima ga sve vise i vise…comic, canak, odzic….fali radosavljevic, korhec, pastor, i jos neki…ma milina

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.