Vojvođanski klub: Od ukidanja njenog Ustava, Vojvodina neprestano nazaduje

Ostavite komentar


  1. Srbijanskog režima??? Alo, Vojvodina je mnoooogo pre komunjara postala sastavni deo Srbije… Učite malo istoriju, statistička gresko!

  2. „Vojvođanski klub ističe da do danas Vojvođani nisu dali svoj pristanak ni na jedno od potonjih ustavnih uređenja Republike Srbije“

    A trazili su i dali su pristanak za tzv „Ustav“ Vojvodine? Izglasan demokratski, itd? Zasto Istra ili Dalmacija nije imala autonomiju?
    Jedino pravo resenje za Srbiju je autonomija na nivou opstine, a to nije ni centralizacija gde su sve poluge moci i raspodele novcanih sredstava u Beogradu (propadanje Vojvodine je jasan dokaz) niti nekakva nostalgija za komunistickim ustavima sracunatim na teritorijalno razbijanje Srbije uz pomoc „autonomija“.

  3. Прича о КиМ се завршава, почиње да се крчка Војводина, која је у приоритету моћних, а Рашка може да причека јер је у другом приоритету.

  4. je ocigledna. Vojvodina je ćutala a Kosovo nije. Jedno je sada regija unutar Srbije, a dugo komsijksa drzava Srbiji.

  5. Ama kakav ustav! Vojvodina nazaduje jer ju je pre vodio DS (Pajtić) i LSV (Čanak), pa vodio SNS (Vučević i Mirović), LSV (Čanak) i VSM (Pastor), a sada SNS i VSM!!! To je cela ISTINA! Mi uvek nalazimo nekakve rezloge, sam da nismo mi krivi, već nekakav USTAV?!?!?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.