Voštinić: Niko se nije usprotivio razgovorima vlasti i opozicije

Lider kraljevačkog Lokalnog fronta o detaljima opozicionog sastanka

Ostavite komentar


  1. SA ZAJEDNICKIM SAOPSTENJEM -taj ko je to predlozio ako je normalan bog da me ubije. 7 godina pljacke lazi zavadjanja brukanja svega i svacega i OBRISEMO GUMICOM I POGRLIMO SE I zajednicki saopstimo veridbu. JEL OVO SKRIVENA KAMERA

    1. HahaHAHaaahAAA…A ŠTO SE NE BI PRIGRLILI, PA OVO JE POLITIKA.
      UOSTALOM, I JEDNI I DRUGI SU TESKI LOPOVI, OD ONE VRSTE OD KOJE SE ČESTITI LOPOVI OGRADJUJU.

  2. Razgovori samo u direktnom prenosu pred kamerama televizije sa nacionalnom frekvencijom, sa Vučićem i Brnabićnom kao predstavnicima vlasti. Ništa zatvorena vrata, ništa neki tamo Đuka.

    1. Vi koji imate nameru da bojkotujete izbore iz taktičko-matematičkih razloga, posluzicete se nama, koji nikad ne izlazimo na izbore, pa cete dobiti lazan broj vasih pristalica. Licno ne glasam jer, naravno nemam ni za koga da glasam ni za sta jer ako neko nesto i nudi u svom „programu“, to je cista izmisljotina.

  3. Па оно што могу да постигну ако наставе са шарадом ни од ког изабраних посредника и дела опозиције је да народ бојкотује и опозицију и власт па нека мисле шта ће даље.
    А шарада је у питању чим су се на преговорима појавили Стефановић против кога је поднесена пријава зарад фалсификата дипломе и Ђука који је кречио лутрију па јелте „замрзао“ чланство у СНСу.
    Паметном довољно.

    1. Dokle vise kakvi sastanci dajte uslov javno pred RTS Vucica sa izabranim iz tkz opozicije da saopsti za sta traju protesti dok se ne ispune uslovi a oni 100 posto nece biti ispunjeni nema izlaska.

  4. Čuj razgovori!!!!!koj će nam i zajedničko saopštenje opozicije kad mi sve znamo čak znamo šta nećemo al oćemo svi različito pa se ne možemo uhvatiti ni za glavu ni za rep.5 Srba 10 politika a i zih deset bez glave i bez repa i treba neko da im ih da.A iza Vučića 1 politika a i kad ne valja svi iza nje jesu glupi al su jedinstveni ne znaju al podrzavaju….Kad se već sastajete budite bar toliko pametni izaberite 5 neukaljanih koji nisu bili vidite oko cega se slazete i svi ostali se povucite ako mislite dobro Srbiji.Ne sludjujte više već sludjen narod…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.