Vranjske demokrate podržale kandidaturu Gordane Čomić 1Gordana Čomić Foto: Fonet/ Aleksandar Levajković

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Vranju podržao je kandidaturu Gordane Čomić za predsednicu stranke na predstojećim partijskim izborima i imaće na Izbornoj skupštini 33 delegata, potvrdio je za Danas predsednik ovog odbora Perica Janković.

– Naš stav je da je Gordana Čomić u ovom trenutku najbolje rešenje za funkciju predsednika. Nema nikakvih svadja i podela unutar stranke, a to se videlo kada je ovde bio i kandidat za predsednika Branislav Lečić – naveo je Janković.

On kaže da je u toku revizija članstva, te da DS u Vranju ima oko 2.200 članova, što je po njegovom mišljenju u ovom trenutku „sasvim zadovoljavajuće“. Danas se očekuje da članovima demokrata u centralnoj opštini juga Srbije svoj predsednički program predstavi Gordana Čomić koja je i dobila njihovu podršku za čelnu funkciju u stranci.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Vranjske demokrate podržale kandidaturu Gordane Čomić”

  1. Niakad, uprkos starosnoj dobi, neću razumeti iako se trudim, kako je moguće da iste osobe koje su godinama participarale u radu stranke i/ili vlasti, smatraju da su najbolje rešenje da sve pokvareno i poprave. Da li je moguće da DS nema mladje ljude koji nisu imali priliku da se dokažu u javnom diskursu.. Uz dužno poštovanje gospođa Čomić je ostvarila sve benefite za porodicu i sebe tokom 28 godina političke karijere i ja ne mogu da je podržim. DS i dalje kobhabitira sa SNS tako što istura ljude gubitnike u prvi plan i tako onemogućava da DS ponovo bude ozbiljna stranka

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.