Vučević: Ako treba i narod će braniti državu

Ostavite komentar


  1. Kako su ovi prefarbani radikali pametni, dovešće Srbiju do građanskog rata!! A ti narode gini za stolicu u koju će Vučić sesti.

    1. Njih 200 u ceo Novi Sad, to mora da su gradski cinovnici ili tajkuni koji brane pozicije, lom ce napraviti njih200 ha.ha…

    2. „Narod“ je bio budala i takav će ostati.To je bilo oduvek.

    1. Ovaj Vucevic ce pre ili kasnije, a trebalo bi sto pre, da odgovara za raspirivanje mrznje, narusavanje ustavnog poretka i izazivanje opste opasnosti!

    2. Kakva je ovo zemlja,kakav je ovo narod,da predsednik i njegovi ostali mudolizaci koriste rec fasista i dr.pa ovo je za osudu…jadni smo svi mi kada opet gledamo radjanje milosevica…i jos goreg .

  2. Prizivate građanski rat i unosite neviđene podele među ljude,sve zarad vlasti. Fuj.

  3. Sigurno ce narod braniti drzavu od takvih kao sto si ti , vec je poceo !

  4. Kako da vam narod brani drzavu kad nisu dobili ni komadic iste koje ste im obecavali? Za razliku od vas koji ste cerupali na veliko. Ni macka nece gladna miseve da lovi. A ovi sto mogu da brane vec pregovaraju za sledeci krug raspodele.

    1. Gde je mojih 500 eura neto mesečno(i to je bedno)? Gde je ono što ste mojim roditeljima,penzionerima zakinuli ovih godina,za žičaru i novogodišnju rasvetu ?!

  5. Kako si ti pametan, narod…pod tim misliš tvoja lepša polovina Maja sa svojim prijateljicama koje žive kao u Holivudu. E, one neka ti brane šefa a ne samo na provod da misle…nije tako bilo dok nisi došao na vlasti. Pamti narod ono pre Vučića i brata mu, i posle, po stilu vašeg življenja. Te što si okupio da im daš crvenu, daj njima ?!

  6. Ovaj Vucevic ce pre ili kasnije, a trebalo bi sto pre, da odgovara za raspirivanje mrznje, narusavanje ustavnog poretka i izazivanje opste opasnosti!

    1. Doticni nije budala, on tacno zna sta radi. To je klasican primerak dupeuvlake.

  7. LJUDI,kad ovi odu a otićiće,ko god dođe imaće težak zadatak da nam normalizije život.Biće to spor proces.Budimo strpljivi.Ne očekujmo čuda i čuvajte se onih koji čuda budu obećavali.Valjda nas jr istorija do sada nečemu naučila.Setite se Đinđića i njegovih genijalnih izreka!

  8. Evo i u Kruševcu celo veče zovu narod da se skupi ispred SNS. Šta će ‘jadan’narod da ne ostane bez posla… Sram vas bilo

    1. Tako je u svim gradovima i Bg opstinama. Ovi iz SNS nisu normalni!

  9. Hahaha, eto koliko ih se spontano skupi. Znači po Nešinom načinu brojanja 30-40, nije bitno.

  10. Samo pokusajte pa cemo videti kako ce se taj vas naprdni „narod“ provesti ali vi i vama slicni da budete na celu tog vaseg „naroda“ a ne u bezbednoj pozadini, naprdni Vucicevi „pozadinci“.

  11. vučević,vučić,vučićević,vučelić.došlo je neko vučje doba koje nam polako jede srbiju

  12. Drzava, to sam JA. Narode branite me. Ne prizivajte zlo! Serbima je zla dosta. Sednite za sto i dogovorite se,jer, ako mozete sa Haradinajom da razgovarate zasto ne i sa opozicijom? Videli smo opet monolog sveznajuceg, a ne suceljavanje misljenja.

  13. Ko je ovaj,i otkud mu pravo da podmeće građane u „odbranu Srbije“ od nečega?! Zašto se on prvi ne pojavi u toj odbrani,ili neko njegov u rodu? Ispada da veliki deo stanovništva Srbije nije normalno,ortogonalno,u vinklu,ako slepo ne sledi doktrinu Prvorođenog The Little Canis gLupusa?

  14. Batali vise taj „tvoj narod“ !!!! A sta biva ako se ja pozovem na “ svoj narod“ ??????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.