Vučević (SNS): Probaćemo da se nosimo sa ulogom 'autsajdera' i pružimo dostojan otpor 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je večeras da su izbori koji će biti održani 17. decembra biti jedni od najvažnijih, jer se na njima „neće odlučivati samo ko će imati većinu u skupštini Srbije, već i kuda i kako će Srbija dalje da ide“.

„Ne mislim da će biti lako ono što nas čeka u izbornoj kampanji. Razumeli smo sva ova istraživanja, vidimo da mi nismo favoriti i probaćemo da se nosimo sa tom ulogom, kako su nam dodelili, ‘autsajdera’, da pružimo dostojan otpor“, rekao je Vučević, a prenela SNS na sajtu.

On je večeras potpisom dao podršku izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ u opštinskom odboru SNS u Zemunu i izrazio uverenje da će upravo ta lista dobiti većinsku podršku.

„A na kraju, onaj konačni sudija su građani. Super su ankete i istraživanja, ali jedino se meri, broji i priznaje ono što će građani odlučiti 17. decembra na biralištima“, kazao je Vučević.

Naveo je da tu stranku očekuje dosta posla u narednih 45 dana, koliko će trajati kampanja.

„Da probamo da dođemo do građana, da razgovaramo sa njima, da razumemo njihove primedbe i kritike i damo im podatke šta je to urađeno, a šta planiramo da radimo u narednom periodu“, rekao je predsednik SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari