Kurc: Presudno da dijalog Beograda i Prištine bude nastavljen

Ostavite komentar


  1. Ako je nas najvazniji spoljnopoliticki cilj,“odbrana teritorijalnog integriteta i suvereniteta po kome je Kosovo i Metohija deo Srbije“,kako neprestalno ponavljaju nasi ministri,koja ce to Evropa da primi Srbiju sa Kosovom i Metohijom kao sastavnim delom Srbije?Takva Evropa jos uvek ne postoji.

  2. Vučić je idealan saradnik za zapad , pošto su sve principijelne ljude oterali sa političke scene Srbije svojom politikom „ništa povoljno za Srbiju, ni po koju cenu“ . A sada hoće nešto da daju Šešeljevom Vučiću , koji će zahvaljujući tome postati veliki vođa! Najbolje bi bilo da ga uzmu sebi za kancelara ili predsednika , mada ne bi bio ni loš kralj !

  3. Ko vodi politiku Srpskog Naroda ? Priznati i nepriznati neprijatelji Srpskog naroda? Da li ce biti Arban_taci? Pita se A/V , iako unapred zna , da bice ! Nastavlja se i dozvoljava da se govori bilo sta o Srbima pa cak u Beogradu ! A on nista nezna ? Iako se nastavlja predstavljanje Interesa Srpskoga naroda da zavisi od istih dokazano zakletih nasih neprijatelja!, Sve u zavijenoj mekoj agresorskoj formi…! Iatorija covecanstva je pokazala da je normalno pobednicima, ma kavi oni bili odredjuju istoriju …. osim u nasem slucaju! Cak I posle 100 godina pobedi u velikom ratu, svi drugi imaju pravo na sve osim Srpskog Naroda ?. Cak i Arbanaska zastava sa pobednickim armijama ? O svi a se moze slobodno pricati, osim o Srpskom Narodu… izgleda da se o zlocinama balista nad Srbima i Crnogorcima, u istom ratu mora cutati? Da bi se sprovelo u delo otimanja KiM ! Zato A/V nesmeju ni promen o slavnoj i mucenickoj borbi za slobodu Srpskog naroda od Kosovskog boja do danasnjih dana!. Ponovo nam namecu isti Nemacki poslusnici u prijateljkoj atmosveri” da nije korektno spominjati svetlu istoriju Srba i Srpskoga naroda od praistorije pa do danas ! Sve to zbog nalazenja na pola puta, dogovora sa Arbanima, obecanja lazne EU Klana..! Moramo se zapitati, ko je ovde neuravnotezen ili labilnog psihickog stanja? Srpski narod ili takozvana Elita A/V i njegovih Janicara .. ? Ko ovde izdaje ili potiskuje interese Srba… svi znamo da to Srpski Narod nije…!!

  4. Podrska Austrije je vazna i znacajna za dalji napredak Srbije. A sto se tice odlaska u Pariz- Naravno da treba da idemo! Mi se ne plasimo nicega! Imamo ispred sebe hrabrog vodju koji ce Srbiju predstaviti onakvu kakva jeste, ponosna i dostojanstvena!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.