Vučić: Beograd će uvek biti uz Srbe na Kosovu gde se nad njima sprovodi permanentan progon

Ostavite komentar


  1. Vučić je rekao istinu, danas se identičan progon sprovodi nad Srbima na KiM, kao i pre 20 godina.

  2. Ne smemo ćutati dok Albanci i dan danas sprovode progon nad nedužnim Srbima.

  3. Srbija je izgubila Kosovo zbog sulude politike Slobodana Miloševića, Šešelja i njihovih klimoglavaca, Vučića , Dačića i njima sličnih.

  4. Srbi na KiM imaju jednu zemlju i jedan grad, Srbiju i Beograd koji će na sve načine biti uz njih i štititi njihove interese.

  5. Iz Srbije je za vreme radikalske vlasti od 2012. do danas otislo preko milion ljudi i to je etnicko ciscenje i progon gradjana Srbije bez presedana od strane radikala (SNS). Svoju decu poslali u Italiju i u Nemacku da studiraju a tudju bi u rat. Svako ko misli na buducnost sebe svoje dece krajnje je vreme da ode iz Srbije. PS u tom Briselskom sporazumu pise da jedna strana drugu nece ometati na EU putu a tu spada i ulazak u SE. Nas uskoro cekaju vize, sankcije i rat a sve to u cilju ocuvanja ove mafijaske vlasti.

  6. Jedno si prevideo da Srbi sa Kosova nisu uz tebe , boje te se kao i vecina gradjana u Srbiji a u regionu jos uvek odzvanjaju tvoje reci devedesetih !

  7. Oskare,ti li si?Pa nad Srbima će se od strane Albanaca sprovoditi teror do zadnjeg Srbina, a ti i tvoj Radojičić branite svoje mafijaške poslove, takodje do zadnjeg Srbina.Sve u svemu Srba na Kosovu više biti neće

  8. a ona deca sto su ubijena u kaficu ….vozd i dalje cuti kao riba….e naivnosti nema nigde kraja moj srbine

  9. Gde god su radikali branili (huškali)tamo više Srba nema,toliko je branio i vidimo rezultat,možda bolje da prestane da ,,brani,,!

  10. Sta da kazu albanci?! Od balkanski ratova do 1999g. Veliki teror od strane srba. I vrapci znaju …..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.