Vučić sutra drži novogodišnju konferenciju za novinare

Ostavite komentar


  1. Hoće li ovaj petao Sofronije da nas već jednom poštedi svojih svakodnevnih nastupa u medijima ?

  2. tu konferemciju treba Bojkotovati >>> ispiranje mozga izvrtanjem istine ,gde se Laz predstavlja kao istina , a normalni proglasavaju ludim .Nij ovaj narod lud

    1. Mnogo je lako. Ti nemoj ukljuciti tv ili promeni kanal i vec si bojkotovao!
      Svakom je na slobodnu volju sta ce ciniti.

  3. Kod Vučića posebno cenim jednu stvar. Potreba da redovno komunicira sa građanima, jezikom koji razume i moj deda od 90 godina sa završenom osnovnom školom i akademik. To ga je izdvojilo iz mase političara i pretvorilo u jednog od narodu omiljenih državnika u istoriji Srbije.

    1. Alooo, bre bote…Znaš li ti šta pišeš i o kome? Šta je u tom s sendvuču koji si dobio/dobila , pa lupaš ovako?

  4. Крај године је време када сви треба да сумирамо шта нам се добро и лоше десило, да направимо неке планове за следећу годину, чини ми се да то раде сви у свету.

  5. Kako i dolikuje odgovornom drzavniku. Godisnje obracanje naciji je prilika da se napravi rekapitulacija uradjenog u godini na izmaku i saopste planovi za narednu godinu. Prilika da sa sa gradjanima podele svi rezultati, uspesi ali i ukaze na izazove i neizvesnosti s kojima cemo se suocavati i koje cemo morati da resavamo.

    1. Tako je, dolikuje Odgovornom Državniku! Nevolja kod ovog je što novogodišnju konferenciju drži bar dva puta dnevno i sumira sve od Njegovog dolaska na vlast (malo spomene i prethodnu vlast) do danas, a o planovima i izazovima za naredni period znaju i vrapci na grani (siurno im je žao što nisu selice!). A na svu sreću pa imamo Njega i nikakve neizvesnosti nećemo morati da rešavamo, to će on sam uraditi, ako već i nije!

      1. Red hvalisanja, red lamentiranja, red nebuloza, treba biti budala i mazohista pa slušati sta ovaj bezveznjakovic ima za reci, preskočiti zarad mentalnog zdravlja.

  6. Pa dugo ga nije bilo u medijima , sad ce sve da ponavlja ko papgaj, da slucajno ljudi ne zaborave njegov doprinos, kako bi lakse glasali na izborima, samo udri VUCICU SVAKI DAN NA TV-u I POBEDA JE TVOJA, A PROPAST GRADJANA SRBIJE

  7. Pored osnovnog cilja, a to je borba protiv virusa, u 2020. godini se uradilo dosta po pitanju infrastrukturnog boljitka u Srbiji.Nadamo se i sledece godine novim investicijama.Sigurnim koracima napred.

  8. Ako ste bili dobri i poslusni tokom kalendarske godine i ako niste preterali sa zeljama a koja ste pretocili na papir A4 Formata,pruza vam se sansa da vam i Deka uruci jedno umetnicko delo.
    Sve po zasluzi.

  9. Vucic je proletos upozoravao da ce groblja biti tesna za preminule od korone. Sada se ta upozorenja ispunjavanju, sudeci prema broju sahrana dvostruko vecim od pre godinu dana. Pri tome se broj preminulih od korone svesno umanjuje i svodi na polovinu. Sada ce pripremiti pricu na neke vedrije teme, iako se broj sahrana ne smanjuje. Tako izgleda marketing Vucica i njegovih naprednjaka.

    1. točno tako ako se pogleda drugde po svetu po procentu smrtnosti na broj zaraženih onda srbija debelooo laže i umanjuje za troduplo

  10. Mogu za Vucica da pricaju sta zele ali su iza njega ozbiljni ekonomski rezultati i to su cinjenice!

  11. I u 2021. godini Srbija nastavlja borbu za bolju budućnost, jer želi da bude ekonomski jača i stabilnija, razvijenija, savremenija i lepša.

  12. Predstavljanje planova za novu Godinu. Tako i treba narodu objasniti sta ce se sve raditi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.