Vučić čestitao Dan Republike Srpske Željki Cvijanović

Ostavite komentar


  1. Srećan Dan državnosti našem narodu u Republici Srpskoj! Oni su velika podrška Srbiji na svim poljima!

  2. Vucic dobro zna da je sud BiH taj dan proglasio neustavnim. Nekada je licno isao sa vojskom potkopavao, rovario, huskao i nagovarao na razbijanje BiH, danas radi to isto. Zlonamerni, pokvareni i glupi tvrde da se Vucic promijenio i da ne vodi vise Seseljevu i Milosevicevu politiku..
    Evo vam dokaz da Vucic i dalje izaziva krize i probleme ne samo u BiH nego i regionu.
    Vucic NE POSTUJE ODLUKU I PRESUDU USTAVNOG SUDA BiH, to znaci da ne postuje teritorijalni integritet i suverenitet.
    Dakle Vucic obmanjuje kako gradjane Srbije tako i cijeli svijet i tako dovodi u opasnost cijeli region od ponovnog rata.
    Ne mogu svatiti da su Srbi jednom podrzavali tog istog ratnohuskackog Vucica te su dobili sta su dobili, progon Srba iz Hrvatske i otcepljenje Kosova i dan danas podrzavaju istog covjeka i istu politiku…
    Ja sam misljenja da je Vucic trebao biti u zatvoru za izgubljeni JEDAN metar teritorije Srbije a kamo li cijelo Kosovo.
    Na Srpskom narodu je da odluci, hoce li i dalje ici ratnim putevima ili oterati manipulatore i ratnohuskace kojima je samo cilj vlast ili ce dovesti na vlast ljude koji ce voditi zdravu politiku za zdravu i naprednu Srbiju….

  3. Vucko cestita ono za sta je puco po Sarajevskoj raji 93 na jevrejskom groblju! Vucko je od vajkada bio Vucina ali ga sram da kaze ma dobro nije ni vazno znamo mi to! A zasto moje komentare ne objavljujete da ne vrijedjaju nekog a jos se zalite na cenzuru a vi je najvise propagirate…sramoto!

  4. Građanima Republike Srpske dobro zdravlje, sreću u životu i uspeh u radu. Živela Republika Srpska i živela Srbija!

  5. „И свуда гдје је српска душа која, tамо је мени отаџбина моја“ Срећан рођендан, Републико Српска!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.