Vučić čestitao Putinu 75 godina od pobede nad fašizmom

Ostavite komentar


    1. naravno bravo, svaka godina je jubilarna kad se slavi slom fasizma, a i prilika nama da ne zaboravimo zlo koje nam je servirano u SFRJ u formi bratstva i jedinstva za cvecem zla fasizma!! Nikad vise ako Bog da, i do sada je bilo previse?

  1. Cestitamo Dan pobede nasim velikim prijateljima sa kojima smo i u dobru i u zlu.

  2. Rusije je jedna od malobrojni drzava koja pridaje veliku vaznost pobedi nad fasizmom i tu pobedu redovno obelezava.

  3. Cestitamo 75 godina od pobede nad najtragicnijom i anticivilizacijskom ideologijom koja je bila prisutna i u 20.veku. Radujemo se prijateljstvu sa Rusijom i ulazemo sve napore za napredak saradnje u razlicitim bilateralnim sferama drustva!

  4. Srećna godišnjica pobede nad fašizmom! Da nam se nikada više ne pojave takve sulude teorije i njihove primene u stvarnom životu!

    1. Ne samo Rusiji, već celom svetu srećna 75 godina od pobede nad nacizmom!

  5. Čestitamo Rusiji 75 godina pobede nad fašizmom sa željom da negujemo i jačamo naše bilateralne i prijateljske odnose. U zajedničkoj borbi protiv virusa pokazali su solidarnost i spremnost da pomognu Srbiji kad zatreba.

  6. Pobeda nad fašizmom je jedna od najznačajnijih u istoriji i kao takvu treba je i obeležavati.

    1. Pridružujem se čestitkama, ali pobeda nije bila nad fašizmom već nad nacizmom.

  7. Dan pobede 75 godina nad fašizmom je jedan od najvažnijih dana u prošlom veku i nikada ne treba zaboraviti šta se tada desilo i koliko je ljudi stradalo zbog bolesne fašističke ideje.

  8. Dan pobede 75 godina nad fašizmom je jedan od najvažnijih dana u prošlom veku i nikada ne smemo zaboraviti šta se tada desilo kao i veliko stradanje Srpkog, Ruskog, Jevrejskog naroda kao i svih drugih naroda osim onih država koje su sklopile savezništvo sa fašističkom nemani.

  9. Srećan Dan pobede nad fašizmom Ruskoj federaciji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.