Predsednik Srbije: Članovi SNS da ne napadaju lake mete poput Dačića

Ostavite komentar


    1. A i ume sam da se brani. Lepo je juče rekao da on komunicura sa Vučićem direktno i tu sve funkcioniše kako treba. To što ovi ispod kevću to njega ne sekira.

  1. Likovi poput Vučića i Dačića, koji već 30 godina aktivno učestvuju u propadanju Srbije, sasvim sigurno će biti predmet odgovarajućih kaznenih postupaka u skoroj budućnosti.

  2. Zašto javno vređati Dačića kao laku metu? Verno je služio sve ove godine, što ga napadati kad je lojalan koalicioni partner koji nudi dalju saradnju. Koju ćet vi nevoljno ipak prihvatiti. A da su u vas „zakon i volja naroda na prvom mestu“ to vidimo i sami, nismo slepi, da ne nabrajam sad to „poštovanje“ sa vaše strane, mrzi me tolike šlajfne da kucam. Vi ste veoma poznat čovek po poštovanju institucija sistema čiji ste centralni šraf. Sistem radi kao podmazan, nije ni čudo kad ga vi stalno mažete, cinici bi rekli i svakodnevno lažete a ja to neću reći jerbo sam kulturan građanin.

  3. Predsednik svih(?) građana ne samo što deli građane na „lake“ i „legitimne“ mete, nego i izričito po imenu navodi koga nije preporučeno, a koga jeste preporučeno napadati, ako slučajno nekome još nije sasvim jasno?!!!!
    I kažete, opozicija „širi mržnju“, ili tako nekako?
    Sva sreća što imamo Vučića da širi ljubav, demokratiju i zlatno doba…

    1. Ni na Tepickinu kostataciju nije odgovorio da li je istinita, nego pita koja je svrha iznosenja cinjenica.

  4. Bolje da je Dacicu opalio samar, nego da ga ovako ponizava. Naravno ni SPS ni Dacic nece na ove bljuvotine reagovati, jer oni su ti koji kupe koske oko gospodarevog stola. Ovo je samo dokaz vise sta su sve kojekakvi gmazovi spremni da trpe da bi bili na vlasti i drzali se njenog kazana. Alo glasaci, gledate li?

  5. Sva je prilika da nam je predsednik tesko bolestan… Zato pokusava da minimizira i prikrije svoju umesanost u svaku glupost, svinjariju, prljavu kriminalnu i mafijasku transakciju, odluku i aktivnost koju izvodi vlada, ministri i njegova stranka u razaranju svih vrednosti drzave Srbije prikrivajuci sve kriminalne radnje, radeci sve to u medijskom mraku a uz pomoc kerova vrsi satanizaciju demokratske opozicije bez ikakvih osnova….

      1. @Goran: jei siguran da ste u Evropi vi? Meni vasa komplet situcija mirise na neki Bliski ili Daleki Istok…

  6. Cinjenica je da su mnogi i u SNSu samo i samo iz licnih interesa.Nanose i oni veliku stet , a o SPS moze mnogo da se prica.

  7. Treba da napadaju prave kriminalce poput tajkuna i onih koji su pljačkali našu državu.

    1. Što vrh vlasti i najviše državne zvaničnike da napadaju, pobogu Hedona?

  8. Stra me za vucicevu izdaju da nepotpise za ulaz u nato i priznanje kosova.bez referenduma nesme.

  9. Ne razumem napade na spirtiste koji su ulozili novac u Srbiji,pa cak i ako im je drzava pomogla ubrzanjem procedura.

  10. Pa ovaj ga ne brani. On pujda svoje hrte na Dačića, jer je on „laka meta“. Bože spasi nas od ovakvih pokvarenjaka i cinika, koji su u stvari prazne mešine.

  11. Po kojim kriterijumima zakonima, odlukama SI TI TAJ KOJI DAJE PARE ZA HOTELE LOKALNE PUTEVE, svaka cast za hotel, napravljeno je svetski, ZA TAJKUNE I KONTRAVERZNE BIZNISMENE I DOKTORE NAUKA, sad ce se SRPSKI DAVOS PRESELITI U VRDNIK MORAJU LOPOVI DA UZIVAJU

  12. Koliko njemu nije dobro, kad konacno „pukne“ postace biljka i na zalost nece biti svestan da okaja sve sto radi. A Pakao je oaza mira sta je zasluzio

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.