Vučić: Čudne stvari u istrazi Dajrekt medije

Ostavite komentar


  1. A kako ti smes da imas uvid u istragu, dokaze i bilo sta sto rade tuzilastvo, policija i sud? I ovo sto si sada izjavio, kao i sve ranije je pritisak, isto kao i konferencija dr. Nebojse. Sve sto radis je zloupotreba vlasti u svrhu ostanka na istoj i blacenje svakog ko pokusa da ti polozaj ugrozi.

  2. Sve ono sto isceniraju u SNS a bez argumenata se protura u javnost a ne prihvati sudstvo to je korumpirano tuzilastvo. A ono sto ima osnova kao sava mala Kopaonik lazne diplome lazi prefsednika Vucica to su stvari koje izmisljaju placenici. Nece valjda dugo.

  3. „Neće da govori jer bi se to moglo okarakterisati kao pritisak na „samostalno tužilaštvo i nezavisno pravosuđe“. Ahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!
    Znamo da nikad niste ni govorili.

  4. A kada ce poceti ispitivanje porekla imovine tvoje i tvojih najblizih saradnika i kako ces objasniti da sa platom od sto i kusur iljada nosis sako od tri iljade evra!? Kure narod nije lud! Za sve postoje materijalni dokazi i za tvoj lopovluk izdaju i tlacenje i placku naroda

  5. 1. Djilas je OSTETIO sve gradjane Srbije, a ne samo RTS. Otkupom minuta i to svih na RTS za npr. 8 miliona evra iste je preprodao za 85 mil. evra i time se ugradio u sve cene proizvoda i usluga, jer je marketing obavezni konstituent cene. Cene marketinga su znaci bile uvecane desetostruko….
    2. Ne radi se o 613 miliona evra već o 1,56 milijardi evra u periodu od 2004 do skora. To je nivo prihoda 24 firme osnovane od strane ovog gospodina koje pratim od prvog dana i sve podatke pažljivo knjižim.
    3. Ne pravite se blesavi ni vi iz Danasa ni niko drugi jer su i vaše pare u njegovim džepovima, a zloupotreba političke pozicije radi uzimanja para stara nekoliko hiljada godina… Ako hoćete da se obračunate sa vlašću ili sa Vučićem morate naći nekog čistog tj. neokaljanog umesto gore opisanog.
    Ne budite smešni ovoga mogu da razbiju ko dete zvečku za 10 minuta kapanje….

    1. Rade, posto si upucen…iskreno pitam, kako je prodaju sekunde, ko o tome odlucuje, kako se formira cena, koji su kriterijumi…da li ima veze sa kvalitet programa koji posrednik donosi?

      1. Miloše, Rade je potpuno u pravu. Po usmenoj naredbi Aleksandra Tijanića, tadašnji direktor marketinga RTS -a Nebojša Nedeljković potpisao je ugovor sa Đilasovom Dajrekt medijom , a nešto kasnije to isto je zahtevao i Srđan Šaper. Odmah po potpisivanju izuzetno štetnog ugovora po RTS, Tijanić je smenio Nedeljkovića. Usmena naredba nigde nije zabeležena, smenjen je žrtveni jarac, ali je ugovor ostao na snazi. Ogroman broj sekundi u takozvanom praj tajmu ili udarnim terminima praktično je poklonjen Dajrekt mediji koja je njihovom preprodajom ostvarila enorman profit. Vučić je, na žalost, u pravu kad kaže da je Đilas oteo ogromne pare, ali pisanih dokaza o tome nema. Direktni svedoci su, naravno, sklonjeni. Zato se sada ostavinski postupak pokojnog direktora u Srbiji vrti oko cifre od skoro 15 miliona evra… Na računima van zemlje ima i… No, ta priča je više besmislena… Sukob između Vučića i Đilasa je, u stvari, sukob između dve struje državne bezbednosti, odnosno, između Telekoma i SBB-a i to oko parčeta Internet kolača vrednog više od dve milijarde evra na godišnjem nivou i taj sukob nema veze sa politikom. Da ne pričam, ipak, zašto sada Dragan Bujošević štiti Đilasa i čija je ideja motorna testera i upad u RTS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.