Vučić demantovao Tepić o izvozu oružja: Nisam razgovarao s direktorom firme GIM 1Foto: BETAPHOTO/ PREDSEDNIŠTVO SRBIJE/ DIMITRIJE GOLL/ MO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao neistinite navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je on uoči prošlonedeljnog intervjua na RTS-u razgovarao s Goranom Todorovićem, direktorom firme GIM koja se dovodi u vezu s trgovinom oružjem proizvedenim u valjevskom „Krušiku“.

„Nisam razgovarao s tim čovekom. To su bedni lažovi. Imam jedan telefon i to može da se proveri. Jedan razgovor da sam imao s tim čovekom, znalo bi se“, kazao je Vučić u Parizu za TV „Pink“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je ranije danas od Vučića da odgovori o čemu je uoči gostovanja u emisiji RTS „Upitnik“ prošle nedelje, „15 minuta razgovarao sa zvaničnim vlasnikom firme GIM Goranom Todorovićem“ i „šta je tada dogovorio sa poslovnim partnerom oca ministra unutrašnjih poslova, Branka Stefanovića“.

„Od uzbunjivača i ljudi koji su vezani za MUP a više ne mogu da trpe nepravdu, dobila sam i informaciju da je rashodovano oružje prodavano firmi GIM po ceni od 30 dinara po kilogramu, a imam osnovanu sumnju da se prodaje na crnom tržištu po stostruko većoj ceni, pa vi izračunajte koliko je profit od toga“, navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

17 reagovanja na “Vučić demantovao Tepić o izvozu oružja: Nisam razgovarao s direktorom firme GIM”

 1. Ko li sad laže , majku mu ? Nek idu na poligraf , pa kom ‘ opanci , kom’ obojci !!

  • Kakvo pitanje ? ? ? Zna se …ha ..ha …
   Za ne istinite javne informacije merodavan je sud…a Aco najbolji studentu prava ( sest godina ) nikako demati , epiteti preko Pinka… i slicni razvodnjavajuci manevri .ali ocigledno , ovi imaju imaju “ dokaza “ pa javni sudovi i uplitanje novinara ( a ima ih odlicnih ) …. ne smem ni da pomislim

 2. Dali ima dana kada se Vučić nije oglasio o bilo čemu ???
  Dali taj isti čovek misli da mu oko veruje , da ikoga zanima šta je rekao ili nije šta misli o nečemu ili ne misli .
  Čoveče oslobodi nas SEBE…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.