Vučić domaćin Abeu

Ostavite komentar


  1. Japan je moderna zemlja koja gaji izuzetno dobre odnose sa Srbijom i puno je humanitarno pomagala.Na nama je da te odnose pokušamo podići na još viši nivo i da im se zahvalimo na velikom poštovanju i pomoći kad nam je najteže bilo.

  2. Japan je u Srbiji i jedan od najvećih donatora i prema podacima Vlade Srbije, od 2001. obezbedio je više od 500 miliona evra kroz razvojnu pomoć, koja podrazumeva bespovratnu pomoć u vidu konsultanstkih usluga, isporuku medicinske i druge opreme, vozila, izgradnju i rekonstrukciju objekata i povoljne kredite.

  3. Imaju moćne marke od satova SEIKO I CASIO do vozila SUZUKI. Treba saradjivati sa njima

  4. Drago mi je što gospodin Abe dolazi u posetu Srbiji, samo mi je žao što će morati da se sretne sa predsednikom Vučićem i njegovom svitom. Nadam se da gosti iz Japana neće preko da sude o nama ostalima na osnovu zvaničnika koje će ovom (ne)prilikom da upoznaju. Japanska diplomatija u svom sastavu ima ljude koji perfektno govore srpski jezik i poznaju "region" (zemlje bivše Jugoslavije) i siguran sam da će premijer Japana lako da razluči šta su Vučičeve bajke a šta pravo stanje stvari.

    Japan i Japance izuzetno cenim. Neko ko decu od malih nogu uči da su zemlja siromašna sirovinama i da mora mnogo da se radi da bi se uspelo, zaslužuje moj duboki naklon (za razliku od nas koji decu učimo da smo zemlja bogata ovim i onim…). Za one koji bi da upoznaju preduzetnički duh Japana, preporučujem knjigu "Made in Japan" Akia Morite, jednog od osnivača kompanije Sony.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.