Vučić: Dva puta repriza filma ‘Vladalac’, odmah ja idem na test na korona virus

Ostavite komentar


  1. Ne treba da brineš, od Korona virusa su ugroženi samo ljudi a ti kao glavni glumac” u “ Vladaocu” to definitivno nisi.

    1. Samo još jednom da odgleda „Vladaoca“, pa će prvi među jednakima da se testira sigurno. On uvek poštuje zakone, ustav i običaje svoje zemlje, to vam je valjda svima jasno.

    2. Sram te bilo ovakvih reci. Vidi se da su te tim filmom zatrovali mrznjom.

    3. On pije rakiju i pere ruke tvrdim sapunom – ne može da se zarazi (makar kažu eminentni na RTS-u)

  2. Predsednik je, kako mi izgleda, nervozan i priča stvari, koje nisu povezane.
    Kakve veze ima Vladalac, sa koronavirusom, tu informaciju sa skupa u Njujorku, preneo je N1, ali on nije izvor informacije, a sve što zna, da je neistina u filmu Vladalac, može da demantuje, međutim on to ne čini, nego iznosi neke uopštene primedbe.
    Na YouTube, film je gledalo milion i trista hiljada posetilaca, po njegovoj, nedavno datoj izjavi, to je kao da je repriziran deset puta, jer gledanost N1 je 1%, po njemu.
    Odgovor Pinka u Progonu, koji su uradili njegovi vrlo bliski i najistaknuji stručnjaci marketinga, gledalo je na YouTube 70 000 posetilaca, ne znam šta on misli u vezi toga.

  3. Dakle, ne razumem. Bio je u kontaktu sa ljudima koji su pozotovni na Corona virus. Da sam bila ja, stavili bi me u kucni karantin , ako nemam simptoma. A on kaslje i kija. I sta cemo sad?

  4. Ma kvi „dva puta“ da se pusta „Vladalac“, to remek delo novije dokumentarne produkcije, mora da se uvrsti u „Obrazovni program“, za decu od petog razreda osnovne skole pa do srednjoskolaca. Mora nas narastaj u Srbiji da bude „obrazovan“ i naucen kakav tzv „predsednik“ Srbije ne treba i nesme da bude. „Vladalac“ prvi i drugi deo ocigledno ocekuje i treci nastavak „trilogije“, verovatno sa naslovom „PAD“ ili „KRAJ“. Veoma poucno delo i za buducnost da se arhivira u „Kinoteci“ za buduce generacije da vide kroz 100 godina u kakvoj smo jadu, bedi i cemeru ziveli u Srbiji i kakve smo sve „VLADAOCE“ imali i da li smo ih kao nacija zasluzili. Ja licno mislim da jesmo, kakav „narod takva vlast“, na zalost ali tako to biva.,

  5. Nisam nikada mislio da ću ovo reći za predsednika države u kojoj živim,ali moram:kakav bolid,psiho,narcis,….

  6. „I odmah ću posle toga, ako sam negativan na to, da me pustite da vodim kampanju do 26. “ Čovek unapred, javno kaže vodi kampanju, zer nije to zabranjeno?

  7. Vučić i koronavirus podjednako kvare ljude, ali se za koronavirus tačno zna broj preminulih.

  8. Oni sto je virus za svet u kome nanosi nepopravljivu stetu I gubitke, to si ti za nas …

  9. Hahahahahah kakav komičar, hahaha haha ne mogu da verujem kako je duhovit, hahaha ha, slošiće mi se majke mi, pa ovaj čovek je neverovatan. Dva puta Vladalac, hhaaaaaaaa, pa ide na testiranje, pfffffffffff. Bravooooooooooo!

  10. Volis taj film.pusti ga na PINKU.imaces 30posto manje glasova,da vidimo koliko te voli narod.

  11. nije problem korona, već u glavama, ako gledamo, čitamo komentare

  12. Kada se zbroji ta papazijanija koju je Vučić izgovorio u odgovoru novinaru N1, jedini mogući zaključak je da sa tim čovekom definitivno nešto nije u redu.

  13. Vladalac se jedino plaši TV duela, jer jedinu tu može da sazna sve o sebi i ujedno da narod vidi da jeCAR potpuno go. Prvi njegov TV duel će biti i njegov kraj.

  14. Na mestu nekog ko predstavlja celu drzavu imamo nedopustivo prostog coveka koji se svojim javnim nastupima spusta sve nize i nize. Zasto tako potcenjuje svoj narod, pita li se neko od onih koji ce opet zaokruziti SNS listu na predstojecim izborima!?

  15. Takvu izjavu ne mogu da očekujem od normalne osobe, već samo od osoba sa kojeficijentom intelegencije ispod 50. Ovom izjavom AV je dokazao daje taj.

  16. Nemojte samo Vucica za korona virus, ovo nije Beograd na vodi, PKB, droga, ovo su ozbiljne stvari, nije on covek za to

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.