Vučić: Zašto elita u nama vidi fekalije, glumci da ne koriste izraz „diktatura“

Ostavite komentar


  1. Opozicija ni u jednom čoveku ne vidi fekalije,ali to vidi i govori premijerka ove države,vaša članica,koja na pitanje poslanika Miroslava Aleksića,odgovara rečima:“Govno jedno odvratno“Toliko ,zarad istine.Ili kad vaš član,Predsednik Skupštine Orlić,Vladeti Jankoviću kaže da nema kućno vaspitanje,ili predsednik vašeg poslaničkog ,kluba ,Jovanov,nakon svakog izlaganja poslanika opozicije,javlja se ,tobož,za repliku da bi najstrašnije izvredjao poslanike pa tako Lazoviću sruči u lice: bedniče,jadniče i sl.Vi nemate pravo nikome ništa da spočitavate,jer ste u gadosti,mržni ,agresiji i verbalnom nasilju ,svetski šampioni.
    Vidimo se večeras u 18h na Protestu protiv nasilja i protiv nosioca nasilja u ovoj zemlji.

  2. Koliko ste nas para zaduzili a sta ste uradili? Nista, apsolutno nista.

  3. Čoveče, uporno izbegavaš da spomeneš 90-te, uveo si nas u jad, bedu, rat, bombardovanje…to ti ne mozemo zaboraviti…

  4. >> Zašto elita u nama vidi fekalije,..<<
    – Verovatno zbog visoke koncetracije "kadrova" sa kupljenim diplomama… ne samo fakultetskim nego i srednješkolskim…

  5. Ово је дефинитивно крај СНС мафије и издајника и народа и земље. Врло брзо СНС више неће постојати угасиће се као и Г17+. Нека да бог само да сви они који су огромну штету овој држави и народу нанели заврше на дугогодишњим робијама а све што су покрали да им се у корист народа и државе одузме. АМИН Боже!!

  6. Botovi i sendvicari su Vase sluge…vi sektasi ste obicni lopovi..to je bar jasno

  7. Pa to si ti Vucicunapravio od naroda!Ti si posejao mrznju,SSEME ZLA! Izato si ti,i samo ti kriv za sve.Smesno je uvek,bar meni ,kada god sam nesto htela da cujem od tvojih nazovi minitara,prvo su morali da izgovore ,,nas predsednik“. Hteo si da se zna ko je najpametniji u Srbiji.A to sto si gradio puteve,nisi ti kao sto kazes,ti lazes,to je od donacija sigurno iz EU. u kojoj ti ne zelis da budemo.Donacije primas i pomoc od E.U.a volis Rusiju.Zato su mladi otisli uEU.nisu otisli u tvoju Rusiju.Koliko je ostala mladost u Srbij? Ako ostanes da vladas kako valadas,otici ce svi kako koja generacija dolazi.Zato,ako je tako kao sto kazes da volis Srbiju odlazi.Bar stada budi COVEK,LJUDSKO BICE,da bi druge generacije ostale.

  8. Boli ga istina…. Zna da ga ni njegove pristalice ne vole, samo su kupljene, vole ga iz interesa, nece ga se niko secati ni dana, istorija ce ga pamtiti kao najveceg izdajnika zemlje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.