Vučić u Granadi: Sa predstavnicima Prištine nisam razgovarao, niti oni hoće da razgovaraju

Ostavite komentar


  1. ajd ne laži više! rado bi ti nas uvukao u rat jer tebi treba haos da bi ostao na vlasti,ali narod se opametio,valjda neće niko da gine za lažova i njegovih poltrona

  2. Klasični teroristi. Koliko su iz zasede ubili naših policajaca, a o drugim žrtvama da ne govorimo i to još 80.i 90. tih godina. Ovaj poslednji incident im je dobro došao.

  3. Ovo je kada imaš razmaženo derište u vidu prištinske vlade, koje ne zna kako svet funkcioniše, pa ima liustu želja među kojima stoji par meseci bombardovanja Srbije, nuklearna na Beograd, sankcije, pa onda da počnemo da pregovaramo.

  4. On je rekao da je uveren da će na sednici Saveta „neki pokušati da govore o Srbiji na različite načine“.

    Ovo je „novo“, do sada su o Srbiji „svi govorili na isti način“ !

    „Divim se onima koji jos mogu da smognu toliko snage da ga gledaju i slusaju“ !

  5. Incident koji se desio nije razrešen. Za sada niko ne može da dokaže ništa, niti želi… A trebalo bi, svima je u interesu. Šta je sa nalazima obdukcije? Ko ju je uradii, pod čijim nadzorom? Previše je prostora za spekulacije i to nije dobro.

  6. Ne razumem zašto bi sa njima iko razgovarao. Zna se sa kim treba da razgovaras. Nemoj da nas brukas dodatno…

  7. Nepomenik može samo upotrebiti silu protiv Srba .Svakoj budali je jasno da Srbija nema snage da se sukobi sa NATOM .Nepomenik samo koristi vojsku da bi ispirao i dalje ovcama mozak u Srbiji u svrhu opstanka na vlasti.

  8. Pa nije AV prodao ili predao samo Kosovo, jer je verovatno zaboravio gde je bio 1999, nego rasprodaje, tj. poklanje braći Kinezima, Arapima, Rusima, i kome sve ne, sve što je od Srbije još ostalo, zemlju, vodu, rude, ljude, istoriju i budućnost. Pa šta će još? Srbija, buvlja pijaca!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.