Vučić: Granica velike Albanije može da nam se pojavi na Kopaoniku

Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o izveštaju o Kosovu i Metohiji

Ostavite komentar


  1. ma dok ste vi na vlasti ne bi me iznenadilo da dodju i do Beograda!
    Bitno je da ste vi na vlasti…

    1. Da si istrazio ko kupuje vile i placeve po Dedinju i Beogradu, iznenadio bi se.

      1. Kakvi glumci,kakva predstava koja se zove Predsednik protiv svoje države

  2. Od NIKADA, zakoret ka: može da nam se pojavi.
    Veleizdaja na delu.

    1. Можете ли да ми објасните откуда то да херој-Слобица који је ономад напустио Косово и одрекао се државног суверенитета на њему није велеиздајник, а да неко ко то констатује јесте? Јесте ли и Ви поверовали да смо стварно „победили НАТО“ и да „нисмо дали Косово“? Ако је тако, онда „срећан Вам мир!“

  3. Ma gde će oni na Zelju i Jutku da udare,taman proradio objekat na Kopaoniku.Ne mogu im albanci ništa,ovi imaju sve papire.He,he

  4. Миритељ

    Тешко је Боже да схвати,
    можданој сивој маси,
    да ли пироман може
    ватру да гаси?!

    У реду је био први
    ратни пожар да шири,
    после потока крви
    може ли народ да мири?!

    Кад се невина жртва млада
    рођенима врати,
    ОН ће тек тада
    миритељ постати!

  5. Bolje ti opozovi vojsku i policiju da se vrate u kasarne neprizivaj gluposti i suludosti tvoje politike jer jedan jedini vojnik da ti se pojavi na Kosovu preorace i tebe i tu vojsku,narodski nebudali da ti se nesmrkne u podne.A o konferenciji si dobro rekao jer tu nema sta vise da ti se kaze jer ste dobro odradili posao 1999 tako da vam je uspeh zagarantovan Albanija ce izaci na Kopaonik a ti ces samo da gledas i da se ceskas jer da neces mozda da ih zaustavis a oni NATO drzava.

    1. Ne budi gogi pesimista. Mozda nam M. Djuric saopsti uskoro da vodimo sa
      6 : 0 !

      1. Za.koga ovaj navija, za nas il za Siptare? Sad verujem Brkicu ko mu je otac.

  6. Срамота је да један председник овако говори, за кога ви радите, ѕа непријатеље и за Србију? Какав је ово наслов у српским новинама? Ми хоћемо да чујемо где ће бити границе Велике Србије! До Скадарског језера!

  7. I šta bi sa stenogramom sa sastanka u Patrijaršiji ???? !! Šta bi sa govorom Vladike Grigorija !!!! Nadobudi vlastodržac je iskoristio priliku da malo drugačijim rečima pripreti Srbima i prenese nam isto ono što šiptari pričaju i hoće !!! Ovako je on „branio“ i Srbe u Krajini. I onda je bio u vlasti, a sada je seo na vrh – pa se ozbiljno pribojavam šta će nam uraditi.

  8. Је л’ ишао у тоалет? Да је Бабић ту знао бих. Овако, нико да га похвали за „надљудски“ допринос у борби за Србље на Косову. И орден витеза од антиклозета.

  9. Izvinite, ali i da se pojavi ta granica na Avali, možete samo da je gledate. Da ste hteli bilo šta da uradite oko toga, već bi bili u NATO i bez brige sve gledali..

    1. Upravo to je poenta a sada i da udjes u NATO Kosovo je zavrsena prica ali ti moze spreciti buduci kancer koji potencionalno postoji u tkivu drzave Srbije sa mnogih strana.A NATO bi bio garant svakog dogovora ranije al sta ces voli Djuric da vodi sa 5-0 izmedju polumaratona Pristinskih ulica.

  10. Teško svakome kome su oni susedi. Uvek će želeti da uzmu nešto tudje.
    A mi im samo dajemo javno ideje za to.

    1. Poznajem dosta ljudi, Roma, Hrvata, Bosanaca i svi oni tvrde da je teško biti sused srbima, a još teže pod njima.

  11. Ako ti ostaneš na vlasti mogla bi granica velike albanije da se pojavi u Subotici.

  12. Zasto se sad ne vozite i trubite po Mitrovici i ne vicete Aco Srbine gde je sampanjac Marko Djuricu .

  13. Granica ‘Velike Albanije’, Vucicu, ce biti bas tamo gde je ti dogovoris sa Tacijem, na sledecem sastanku u nekoj Njujorskoj ili Rimskoj kafani, … !!!

  14. Ako ti ostaneš na vlasti sa svojim satrapima za nekoliko godina moguće da se granica velike albanije pojavi i u Beogradu.Gde su ti prijatelji Šreder,Bler, Klinton, Merkel i ostala bratija?Ispraznili ste Srbiju, ostali su penzioneri i poslušni falsifikatori i plagijatori.

  15. Neće na Kopaoniku, tamo je vučićv bata izgradio kuću na vrhu, bez ikakvih dozvola, to mora da ostane Srbija. Iako su, istini za volju,i vučić i jjegov brat tesno povezani s kosovskim kriminalcima pa im ni ta eventualna granica na Kopaoniku ne bi naudila.

  16. Gde su Vucic i njegov politicki otac Seselj branili srbe tu srba vise nema.

  17. Током ове дуго ишчекиване и лоше режиране политичке представе у скупштини све маске су пале. Србија је постала евроатлантско ловиште и увелико се саживела с том улогом. Нема ту више никакве потребе да се ради на народу. Вучићев дефетизам је учионио своје, тако да више ништа не може да нас изненади. Дај боже да нам остане и оно што нам је био оставио Хитлер. Шиптарске олује неће бити зато што војска неће дати Србима да беже! То вређа интелигенцију поданика, то је спрдња с њиховом интелигенцијом.

  18. Ta kuca na vrhu Kopaonika, najverovatnije bice karaula i to malo luksuznija, zasluzuju siptari taj standard?

  19. Onaj odrpani i blijedi 20-godišnjak što je u kolovozu 1909. posjetio ured popularnog okultista Jörga Lanza von Liebenfelsa, kako bi žicao primjerke časopisa „Ostara“, ispalo je da je bio budući nacistički Führer. Adolf Hitler počeo se, znači, oduševljavati okultnim godinama prije nego što je njemački iskompleksirani ekstremni nacionalizam prerastao u nacizam. Je li onda u srži njegovih političkih motiva prvenstveno okultno, a tek potom nacističko?
    tako i ovije od navijača do….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.