Vučić: Hoćemo da razgovaramo o ZSO u Briselu, ali ne po kosovskom Ustavu

Ostavite komentar


  1. ZSO je davno trebao da se formira po dogovoru iz Brisela. Prosto Srbi koji vekovima zive na KiM nema gde da odu. To je njihov dom. Tako i treba da se pregovara a ne da se preduzimaju jednostrane akcije.

  2. ZSO se mora osnovati onako kako Ustav Srbije nalaže i to je jedini ispravan način jer je KiM južna srpska pokrajina i kao takva može poštovati samo zakone Srbije.

  3. A shta reci za formiranje ZAO mozhe i to jel da.Zajednica albanskih opshtina za Prevo,Bujanovac i Medvedje po modelu ZSO za srbe na Kosovu.

  4. ZSO je najključnija tačka iz potpisanog Briselskog sporazuma. ZSO se mora konačno osnovati kako bi se zaštitio srpski narod, onako kako Ustav Srbije nalaže i to je jedini ispravan način jer je KiM južna srpska pokrajina i kao takva može poštovati samo zakone Srbije.

  5. Zašto onda u Briselskom sporazumu stoji da se ZSO formira u skladu sa ustavom Kosova ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.