Vučić: Hrvatska nota kao kad bi Nemačka pisala Jevrejima

Ostavite komentar


  1. Srbija i Hrvatska ne mogu da se usaglase oko dešavanja od pre 27 godina, ali da ne razume kako nije moguće postići saglasnost oko onoga što se događalo pre 72, 73 godine – tokom Drugog svetskog rata.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  2. Svak normalan se zgrozava nad zlocinom u Jasenovcu, naravno. ALI NE RADI SE O TOME….U nemogucnosti da se narodu daju parce hleba, oni mu nude ono sto jedino mogu. Mrznju prema susedima. Tenzije u regionu. Ovo je jedini nacin da Vucic ostane vozd a Dacic da jede i pije i peva na mikrofon. Zato su i organizovali izlozbu. Nude vam izlozbu umesto hleba. A to sto ce vam (vama se obracam GLASACI) deca i dalje da peru tanjire po zapadu i budu prezrena od normalnog sveta, to je njihov najmanji problem.

  3. @bivoko Zašto je tebi problem što je organizovana izložba o Jasenovcu u UN povodom dana obeležavanja holokausta? Zašto politizujete datum i odgovor na protesnu notu? Stvarno više ne razumem ljude koji se ovakvom politizacijom služe!

  4. U Plandištu naše radnike satiru, rade ko u NDH, od 1-2 noću u vodi, bez odgovarajuće opreme, jel to nihova civilizovanost, a plate strašno..nek idu u Hrvatsku pa nek na svojima tako rade..

  5. Natalija: Pa zbog toga što je zloban čovek i što podržava državu koja je stvorena na temeljima NDH.

  6. Bivoko mogao si bar da i nasilu (mada znam da bi si pre ruku odstranio) pišeš ekavicom , ovako si odkrivaš nacionalni identitet što uopšte nije problem da ne ispadnem nacionalista ali u ovom slućaju da komentarišeš na ovakav način je više nego degutantno, jer živim u (napominjem) delu Srbije gde ima puno Hrvata čiji su očevi u drugom ratu napravili veliki zulum na ovim prostorima, a njihovi potomci kojima dlaka sa glave ne fali svih ovih 70-ak godina nemaju drugačije mišljenje o komšijama od njihovih očeva.
    Tako da se ne jedite bez veze da nas navodno neko puni mržnjim zbog ovog ili onog, tu ste vi komšije da nas na to redovno podsećate , i daa, da napomenem da i među tim komšijema ima časnog i poštenog sveta sa kojima se može živeti u slozi i poštovanju.

  7. Tužno je kad o zaboravu priča onaj koji je zaboravio šta je radio pre 27god. onaj,koji je podržavao politiku koja je dovela do trgedije u bivšoj Jugoslaviji.

  8. Kao kad otvoriš odbor u logoru ili zidaš ćele kule sa pogledom na logor ili otvaraš bulevare ratnih zločinaca ili se učlaniš u srs sns sps orlove hijene tigrove šakale ili daš ruđe pare srebrenici kojoj si uzeo ljude

  9. Ocigledno je da Vucic nije pohadjao dovoljno casova iz diplomatije sto mu je velika mana.Dacic je primer pogresne osobe za ministarstvo inostranih poslova jer nije adekvatno obrazovan i pripreman kako se to radi u mnogim zemljama u svetu.Kod nas u Srbiji se sposobnost za tako vazne funkcije stice partiskim dogovorom preko noci a nosioci tih funkcija niti imaju potrebne sposobnosti niti su adekvatno obrazovani i pripremani za njih.Primera ima nekoliko ali cu navesti Odbranu koju vodi Vulin i ministarstva bez portfelja koje vode Krkobabic i Popovic.

  10. Kako imaju obraz, kako nije sramota ove naše bedne i jadne politikante da zloupotrebljavaju jasenovačku tragediju zarad svojih ćiftinskih interesa pred izbore? Kakljuga esenesovska. Ista vlast je pljunula na žrtve nacističkog zločina u srcu Srbije, u sred Beograda, postavljanjem banalnih esenesovskih partijskih reklama na sred Sajmišta, tako gde su nevini, u hropcu, gubili žovote. Najniži i najsramniji vid partijske bede esenesovštine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.