Vučić i Bocan-Harčenko: Ekonomska saradnja Srbije i Rusije napreduje

Ostavite komentar


  1. Iako mi ambasador SAD-a deluje kao korektan čovek, prosto ne mogu da zamislim da se sa njim održi ovakav sastanak.

    1. Mozda ambasador SAD jeste korektan covek ali sa njim se nikada ne bi mogli imati ovakvi sastanci

  2. Projekti koji se realizuju uz pomoc Rusije znacajno ce doprineti ekonomskom napretku Srbije, sto je itekako vazno. Sa Rusijom imamo vise nego odlicnu saradnju, a neizmerno smo im zahvalni na isporukama ugovorenih kolicina vakcina.

    1. Stvarno? U cemu vidite napredak,da cujemo? Vakcine se placaju,valjda?

      1. Napredak je u poskupljenju goriva pa samim tim i svih ostalih inputa proizvodnje i logistike – onako ruski siroko.

      2. Nikakve mi koristi od Rusije nemamo.Samo steta jer smo okruzeni Nato zemljama a mi vezemo sa Rusima pa nam posle djavo kriv.

  3. Da smo se oslonili na Kovaks, danas ne bi imali ni jednu vakcinu. Zahvaljujući iskrenim prijateljima, kao što je Rusija mi smo danas u jeku imunizacije i borbe za naše zdravlje. Hvala im od srca.

  4. Za Srbiju je veoma vazna saradnja sa Rusijom zbog ekonomskog rasta, ali i infrastrukturnih projekata i projekata u oblasti energetike.

  5. Rusija je dala 100.000 vakcina a EU iz Kovaks programa 0. Hvala Rusima i Putinu.

  6. Srbija mudro igra u celoj priči oko nabavke vakcina, naravno uz pomoc Rusije i Kine i zato imamo velike količine vakcina na raspolaganju.

  7. U svetu trenutno vlada parola „snadji se“, a Srbija se snašla jer ko umije njemu dvije.

  8. Više mi se sviđao gospodin Čepurin ali i Bocan-Harčenko je izuzetno posvećen produbljivanju odnosa. Srbija bez Rusije ne može, kao što ne može ni bez Amerike i EU.

  9. Rusija bi trebalo aktivnije da se uključi u odbranu srpskih nacionalnih interesa.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.