Vučić i Čen Bo: Srbiju i Kinu veže čvrsto prijateljstvo

Ostavite komentar


  1. Kina voljna i sposobna da zakorači i ojača svoje uporište u Srbiji.
    Za Kinu je secesionistički potez Kosova bio neprihvatljiv s obzirom na njenu dugogodišnju politiku vezanu za „Princip jedne Kine“.
    Zato moramo poštovati prave prijatelje i negovati to prijateljstvo.

  2. Građani Srbije itekako dobro znaju da naši čelični prijatelji imaju mnogo važnije zemlje za saradnju u Evropi, ali ono što je sigurno nemaju boljeg i većeg prijatelja od Srbije i njenog naroda.

  3. Kako sad, do pre nekog vremena beše čelično. Jel to pukla tikva naprednjačka. Vlast je gomila gusaka u magli.

  4. Ma daaaa. Sve dok ti Amerikanci ne narede da joj uvedeš sankcije, kao i Rusiji. Pošto si krenuo putem Mila Đukanovića ka NATO paktu za pare ćeš ti to sve poreći uskoro.

  5. Bas me zanima kako je pinokio objasnio gospodji Bo i bratu Siju sta je ono potpisao u Fashingtonu i ko je to „nepouzdani“ partner koji uvozi %G tehnologiju u Srbiju !Nisu Kinezi vesla sisali, strpljiv je to narod !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.