Vučić i Dačić na završnoj konvenciji naprednjaka

Lokalni izbori u Kostolcu

Ostavite komentar


  1. SNS je najorganizovanija stranka u Srbiji sa jasnim političkim ciljem unapređenja i modernizacije države, zato će i pobediti, interesuje zašto nema liste one dvojice Soroševih junaka Jeremića i Jankovića, izgleda da im je popularnostr ravna nuli.

  2. Иако су избори тек за десет дана, већ се зна ко ће победити на локалним изборима, јер кандидат Снс ужива огромну подршку међу грађанима.

  3. Opozicija je nezainteresovana za lokalne izbore u Kostolcu, sto pokazuje njihova pasivnost, a gradjani Kostolca su za njih gradjani drugog reda, i nebitni. Njima je bitan samo Beograd jer tu mogu da muljaju i trose drzavne pare, teskom reformom ustedjene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.