Vučić: I dalje se kajem zbog litijuma, ispao sam najgluplji predsednik na svetu

Ostavite komentar


  1. Malo sutra se kaješ, baš tebe briga, nego su te pritisli pa sad gutaš knedle kako da isporučiš.

  2. Duboko je čovek zastranio sa svojim bipolarnim poremećajem gde sada u dubokoj hipokriziji optužuje sebe, a ustvari sve je radio plašeći se izbora i sada štiti svoju provizije koje su uzeli on i njegovi drugari sa fudbala i basketa koje je zaposlio da mu vode državu na ovakav kriminalan način i gde je u projektima potpuno zaobišao zakone RS čiji je predsednik. O sramoto sramotna

  3. Nije stvar u iskopavanju litijuma, već u tehnologiji kojm se ona iskopava. Da li postoji ekološki prihvatljiva tehnologija, to je pitanje za tebe i resornog ministra.

  4. „Lazna afera „ …. laznom trgovinom Droge …. Kao da sam negdje ćuo kao … Lazna afera trgovina ljudskim organa ? ? ? Ćudna je ovo ………. Sve je Lazna !

  5. Ne da se kaje, vec da se stidi sto krsi Ustav svaki dan. Nije mu u opisu radnog mesta da odlucuje o litijumu.

  6. „100 milijardi… „…?!
    Kome…?!
    Rudna renta je „veličanstvenih 2 – 3 %“…!
    A, u slučaju zagađenja okolnog priobalja, počev od reke Jadar, Drine, Save, Dunava, pa i Crnog Mora, koliko hiljada milijardi je, veoma, potencijalna suma obeštećenja država sa kojima delimo priobalje navedenih reka i Crnog Mora…?!

  7. Ja nemam rezervnu otadzbinu, Srbija je moja otadzbina i moji pretci su je stvarali i za nju cu se uvek boriti. Litijum se nikada nece iskopavati u Srbiji, nas ne interesuje sta ti mislis. Ima nesto znacajnije od novca a to je nas opstanak. Ko lobira i ko je uzeo pare nek razmislja sta ce.

  8. Srbija treba da maksimalno iskoristi svoj potencijal! Nikad nije kasno da se ispravi greška, jer bi otvaranje rudnika litijuma u velikoj meri unapredilo Srbiju.

  9. Isti oni koji su Rio Tinto doveli u Srbiju unistili su mogucnost eksploatacije litijuma. Nadamo se da ce sadasnja vlast i predsednik uspeti da ove greske isprave!

  10. Znamo mi da si ti KRIV ZA SVE, jer i donosis odluke za sve, ali to ne znaci da treba da ostanes predsednik i sada menjas odluku jer si na osnovu te odluke preziveo izbore

  11. Izgradnja rudnika litijuma bila bi smrt Srbije. Litijum ima i Nemacka pa ne vidim da ga eksploatise.

  12. Predsednik treba da donese novu odluku i da se litijum kopa, kao u Norveškoj, Nemačkoj itd

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.