Vučić i Fabrici o vakcinama, slobodi medija, međustranačkom dijalogu

Ostavite komentar


  1. Otkud ja citam i slusam sve ovo ako su mediji diskriminisani.Sloboda medija nikada nije bila veca.Setimo se ubijenih novinara kada je bila „sloboda“ medija.

  2. Srbija je najbolje prošla u Covid 19 sistemu od mnogih drugih država EU.Srbija se cela razvija i grad, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.Srbija je na pravom putu razvoja.

  3. Srbija više neće biti nemi poslušnik na oružje pritisaka zapada prema njoj, pričom o slobodi medija. Neka zapad da takvu slobodu medijima u svojo zemlji pa onda možemo da pričamo dalje. Dotle neka zaborave onu Srbiju koju su znali posle fašističko-nacističko zločinačke agresije 99_te i postavljanja njihovih marioneta ovde gde se svakakva ludost zapada slušala bespogovorno.

  4. Nasa drzava je odgovorno pristupila problemu pandemije, bas kao sto i svemu odgovorno pristupa, sto svet prepoznaje i podrzava. Ocekujemo da se projekti sa EU uspesno realizuju.

  5. Naša država želi da uspostavi dobre odnose sa EU, a sve u cilju bržeg pridruživanja istoj!

  6. Sloboda medija je nikada veca.Bukvalno pisu sta god hoce,cist subjektivizam

  7. Svi nešto obećavaju, ako sami ne zasučemo rukave i prionemo na rad od nas neće biti ništa.

  8. Naša država je odgovorno pristupila problemu pandemije, baš kao što i svemu odgovorno pristupa, što svet prepoznaje i podržava. Bez ikakve sumnje nastavićemo da radimo intenzivno na ispunjavanju evropske agende, sa ciljem otvaranja novih poglavlja i bržeg napretka na putu ka članstvu u EU.

  9. EU ima ogromnih problema oko nabavki vakcina, zato Fabrici zeli da EU na osnovu iskustva srbije dolazi lakse do vakcina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.