Vučić i Lazović u raspravi: Mi smo glupi, jer ne znamo pesmu "ti lutaš bebo, skrenuo si s puta, bebo" 1Foto: FoNet/Milica Vučković/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

“Danas ovaj izveštaj brani predsednik države koji je uzurpirao sve poluge vlasti”, rekao je Radomir Lazović, šef poslaničke grupe Ne davimo Beograd i dodao da predsednik priča bajke kako je Srbija pobedila sa pet nula, ali da te njegove priče liče na nimalo smešni vic.

Lazović je primetio i da danas skupštinsku većinu čine politički inspiratori ubistva Oliera Ivanovića i da se još ne može da utvrdi ko ga je ubio, ali ni ko je platio kampanju na televizji Pink.

“A svako ko otvori temu KiM može da očekuje da ga rastrgnu da je izdajnik i strani plaćenik. Kuda vode ovi pregovori, ako to nije bolji život na Kosovu. Ovi obični ljudi su kolaterlana šteta”, rekao je Lazović i dodao da ne veruje Vučiću kad govori da ga najviše intersuju prava Srba na KiM.

Ukoliko se ne reše životna pitanja ljudi, rekao je Lazović, sam sporazum nema svrhu. On je izneo i niz predloga šta treba da budu prioritetei u pregovorima Beograda i Prištine.

https://www.danas.rs/vesti/politika/pocela-sednica-skupstine-na-kojoj-vucic-predstavlja-izvestaj-o-pregovorima-sa-pristinom/

Odgovarajući na Lazovićeve primedbe, Vučić je rekao da je dobro poznavao Olivera, da je pomagao njegovu porodicu dok je bio u zatvoru, da je slao sina i da ne može da kaže da su bili prijatelji, ali dobri poznanici svakako da.

“Izmislili ste da se vraćam kao pobednik i spasilac iz Brisela . Ja to nikada nisam rekao , ja sam samo borac za interes našeg naroda . Za razliku od vas, koji ste borac ,ali ne za dobrobit našeg naroda. Mi krezubi sendvičari završli smo fakultete, a vi ni nakon trideset godina studiranja nećete. Mi smo glupi , jer ne znamo pesmu ‘ti lutaš bebo, skrenuo si s puta, bebo’“, odgovorio je Vučić Lazoviću .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari