Vučić i Šib: Odnosi Srbije i Nemačke na izuzetnom nivou

Ostavite komentar


  1. Nemacka je jedan od najveci invstitora u nasoj zemlji, nova radna mesta, dobre plate, njihov standard i nacin rada koji je nadaleko poznat. Od kad je dosao Lidl razdrmao je cene kod nas, plus zaposlio ogroman broj nasih ljudi.

  2. Zahvaljujući Aleksandru Vučići i odgovornoj politici pametnoj spoljnoj politici imamo sve više prijatelja i gradimo svugde dobre odnose i pravo prijateljstvo.

  3. Nemacka je ukazala postovanje Srbiji posetom ambasadora. Dosadasnja saradnja sa Nemackom, jednom od nasih najvecih poslovnih partnera iz EU se pokazala i te kako dobro po gradjane Srbije.

  4. Izuzetna spoljnotrgovinska razmena i dobri odnosi nasih zemalja je dobitna kombinacija za ekonomski rast u obostranu korist.

  5. Srbija nastavlja svoju politiku saradnje i prijateljstva, želimo da sarađujemo sa svima i da time samo ubrzamo napredak naše države i bolje sutra za naše građane.

  6. Saradnja Srbije i Nemačke rezultovala je brojnim uspesima i dostignućima Srbije u ekonomskom i privrednom smislu, a posebno kroz rad nemačkih kompanija koje u Srbiji zapošljavaju ogroman broj radnika, u najrazličitijim industrijskim postrojenjima! To je saradnja za primer!

  7. Srbija svoju politiku temelji na prijateljskim odnosima,a dobri odnosi sa Nemackom su od znacaja za nas.

  8. Nemačka je jedna od najrazvijenijih zemalja u Evropi, a pritom imaju radne navike i znanje koje možemo da usvojimo i primenimo, zato je svaka saradnja sa njima od velikog značaja.

  9. Nemačka vlada je mnogo investirala u Srbiju i nadam se da će se taj program nastaviti i možda i pojačati.

  10. Nemački investitori su prepoznali Srbiju kao zemlju koja ima odlične uslove za ulaganja ovde, dobru radnu snagu, efikasan poreski sistem.

  11. Nastaviće se sa unapređenjem sveukupnih odnosa sa Nemačkom koja je jedan od naših najvećih poslovnih partnera iz EU.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.