Vučić: Imam san i plan, potrebna nam je podrška i stabilnost

Ostavite komentar


  1. Srbija i srpski narod zasluzuju podrsku Evropske Unije u procesu pridruzivanja i punopravnog clanstva.

  2. Потребно је да сви кренемо свом снагом у промене, првенствено да мењамо своју свест о томе да не може Вучић да обезбеди бољи живот онима који седе и чекају да се деси чудо.

  3. Чланови Владе су показали и доказали да је за њих важан равномеран развој свих делова Србије, да је подједнако важан квалитет живота сваког грађанина било да се он налази у Београду, Нису, Врању, Лесковцу, Краљеву, Чачку, аковину, Вршцу …

  4. Moramo razumeti da bi potpuno besmiseno bilo sve štosmo se do sada odricali i ustezali ako stanemo sada na pola puta. Verujem dagrađani razumeju, inače ne bi ponovo podržali ovu opciju

  5. Na marginama svega što se do sada dešavalo u Nišu, kao da se stvaraju uslovi za jačanje ,,Euro-fanatizma", na račun dominantnog ,,Euro-skepticizma" u Srbiji. Na stranu taj momenat, ali mnogi očekuju da međusobni dijalog Albanije i Srbije, bude putokaz i za ostale zemlje Balkana. Na unutrašnjoj političkoj sceni, preovlađujuće je mišljenje da su aktivnosti vlade, sedmodnevnim preseljenjem u Niš, bile pun pogodak i po obimu i po sadržaju! Taj momenat bitno će uticati i na unutrašnju stabilnost u najpozitivnijem smislu.

  6. Spasa nam nema…Propali smo načisto….Vučiću – Pašiću!!! Spasi nas, ti si nam jedina nada, i poslednja šansa…. Molim, sendvič!

  7. Klinički centar u Nišu zahvaljujući vladi je najlepši u regionu sa najsavremenijom opremom, i da je Vlada Srbije najviše platila, tj. građani preko Vlade, ali ne bismo mogli bez podršek EU i Investicione banke. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani žive bolje.

  8. Srbija je poakazala da predstavlja centar stabilnosti sto primecuju i mnoge Evropske zemlje.

  9. Stabilnost je baza uspeha jednako kao i podrska! Cilj je tu i rezultati ce biti vidljivi!

  10. Vucic ima cilj da promeni nacin razmisljana u Srbiji. Moramo nauciti da mora vise da se radi.

  11. Podrska i pomoc polako pristizu sa svih strana. Polako se vide rezultati njegovog truda, zalaganja… Svaka cast!

  12. Bitno je da plan postoji, a ne sumnjamo uopšte da će premijer uspeti da pronađe način kako bi taj plan bio realizovan.

  13. Srbija je pokazala da je uspešna zemlja koja ostvaruje odlične rezultate, zato ne sumnjam da ćemo dobiti podršku i pomoć drugih.

  14. Ovako se zaista zalaže za ravnomerni regionalni razvoj, a ne kao prethodni premijeri koji nisu izlazili iz kabineta u Beogradu. Jedino posvećenost svim delovima zemlje može doprineti ubrzanom razvoju Srbije kao celine.

  15. Konstruktivni razgovori su ključ uspeha, a ovde je sam Davenport naveo da se radilo o odličnoj diskusiji sa premijerom i drugim članovima Vlade, što je jasan pokazatelj da Srbija ide napred, kako po pitanju pristupanja EU, tako i u svim drugim aspektima.

  16. Ovi botovi,dali se da zarade koji dinar.a što truju to je manje.važnoZnam da postoje ljudi koji se prodaju za 200eure mesečni primanja,doduše ima i onih koji su ubeđeni da rade pravu stvar.Ali akonevide da naš premijer u jednoj prosto proširenojh rečenici kaže barem tri ,blago rečeno laži,njima ni psihijatar nemože pomoći.Pozdrav za budale i patriote.

  17. Naš gospodin Premijer vidi daleko u budućnost i nepogrešivo vodi naš narod u boljitak i sve veće i veće poštovanje u svetu.
    Da vidim da me sada dislike-ujete gospodo botovi! A?

  18. Nis je nas veliki grad koji ima puno potencijala i zelje da sa ostatkom Srbije ide u mnogo bolju buducnost! Lepo je sto je Nis centar paznje ovih dana i to sto ga je mnogo nasih i stranih zvanicnika posetilo i uverilo se u njegove lepote i obecalo mnogo konkretnih mera

  19. Vrlo je bitno sto imamo podrsku i Brisela i svih medjunarodnih institucija sa kojima saradjujemo u nasim reformama.

  20. Evropa je pokazala da nesebicno pruza podrsku Srbiji i mislim da Srbija to pametno iskoriscava.

  21. KASARNA NIŠ

    Smotra ministara u Vladi RS.

    iiirno!

    Ostav!

    iiirno!

    Vulin, WC nije izriban!! Gde zveraš? Stefanoviću drži odstojanj!.

    Ne uvlači se! Zorana, na depilaciju!

    inistri, mirrrrno! Vrlo dobro!

    Služimo Vučiću!

  22. Srbija je svima pokazala da je faktor stabilnosti, da je jedino interesuje, mir i razvitak regiona.

  23. Naravno da je veoma bitno imati viziju za buducnost Srbije, ali isto tako i treba saslusati savete drugih velikih sila, pa razmisliti, pa tek onda donete konacnu odluku. Sva je sreca sto Aleksandar Vucic vodi takvu politiku da postuje velike sile i sa Zapada i Istoka, to im javno kaze nista ne krije.

  24. Hahahaha! Life is a big joke when you have something to eat and somwhere to sleep. Like or dislike? Šta kaže šef botovi?

  25. Očekujem već sutra neku novu ucenu i poruku pretnje Srbiji sa Zapada , ne odgovara njima ekonomski jaka Srbija i jak region.

  26. Srpski premijer ima plan i želju ali ne zavisi sve od nas, Srbije i njenih gradjana, Zapad nam ne da stabilan region i ekonomski snažan region, posebno ne stabilnu i ekonomski jaku Srbiju.

  27. Uspeo sam! Like-uju me i botovi i normalni. Ovi prvi jer ne pročitaju ceo komentar, a ovi normalni jer shvataju.

  28. Pored toga što nam je potrebna finansijska stabilnost, takođe nam je potrebna pomoć u vidu stabilnosti, a to je da nas Brisel više podrži u našim nastojanjima da se priključimo Evropskoj Uniji.

  29. Za bolju budućnost je potreban i plan i neumoran rad na ostvarenju tog plana, a Srbija je konačno na dobrom putu.

  30. Podrška nam je potrebna i to ne krijemo, a ujedno sve činimo da se naš put u EU završi sa puopravnim članstvom.

  31. Ja verujem u plan koji premijer ima ,i promene su vise nego ocigledno.Srbija postaje bolja i ekonomski jaca zemlja

  32. Da bi smo imali vidljiv napredak,moramo vise se boriti i raditi.Takodje je od velikog znacaja, i mir i stabilnost.

  33. Veoma je bitno imati državnika koji ima volje i snage da se bori za svoj narod i svoju zemlju. A pre svega, najbitnije je da ima ideju kako to da uradi.

  34. Dočekasmo, konačno, rast BDP. Manje je bitno da li je 2,7 ili manje procenata. Važno da je rast.

  35. Dobar plan koji ce doneti dobro i za jug i za sever, i za zapad i za istok. Samo je štetea što mi nikada ne verujemo u bolje sutra, od tolikog kukanja ne primećujemo dobre stvari.

  36. Srbija ne moze sama da realizuje sve planove, zato je tu pomoc medjunarodnih finansijskih institucija.

  37. Srbija je do pre par godina potsećala na brod koji tone..Sada su okolnosti drugačije. Vučić se trudi iz petnih žila da Srbiju digne iz pepela..Donekle je i uspeo, ali još mnogo rada je pred nama. Ne smomo sada odustajati.

  38. Molim nekoga iz njegove blizine da ga probudi
    Pa ovaj demagog sanja vec
    5 godina

  39. Ako se ostvari podrška ovom planu, kao i stabilnost u zemlji i regionu, njegova realizacija je zagarantovana.

  40. Da nema viziju, plan, Srbija ne bi ovako brzo napredovala. Rast će biti veći od planiranog, zaista ima šansi da se plate povećaju, nadajmo se da MMF neće za to praviti probleme Vučiću.

  41. Podrska za sta? Mozda ovu ne zabelezenu korupciju u zemlji.
    Predsednik drzave je ogrezao u korupciji, da ne idemo dalje…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.