Vučić iz aviona za Pariz: Država će umeti da zaštiti mir i stabilnost

Ostavite komentar


    1. Neće dozvoliti policajcima u civilu da kompromituju opravdane proteste lomljenjem i paljenjem!

      1. Od kad maloletnici rade u policiji, pošto je veći broj onih koji su posegli za nasiljem malolenti, ili tek punoletni?

    2. Eno precednice pogledaj snimak kako tvoj policajac pali kontejner. Pitam se ko ga je nagovorio?
      A ti ne moras da se vracas, ne treba nam gangster na celu drzave.

    3. Tačno BB! Dovoljno je samo da prizemlji SNS provokatore, navijače-preletače i „specijalce“ paravojske na obuci u Makišu. I da u Policiji odvoji kukolj od žita, od korumpiranog i plagijatorskog vrha do dna. Eto rešenja i početka normalnog života. Radikali, izvinjavam se onima koji se nisu presvukli, samo na podelama i prizivanjima spoljnih i unutrašnjih neprijatelja mogu da opstanu.

    1. Komparacija nije na mestu, protiv Čaušeska su buknuli protesti, i izašlo je odmah par stotina hiljada stotina ljudi, kod nas su protesti trajali godinu i po dana, pa kratak prekid zbog Korone, pa se sada nastavaljaju i po najoptimističnijim procenama demonstranata nema više od 10 000.

  1. Kako ce sudovi da rade, punim kapacitetima. Napredna diktatura ce morati da odgovara za unistavanje zemlje.

  2. Prestani vise da se boris za Srbiju i Srbe tamo gde si se ti borio od 90 tih pa na ovamo nema vise Srba, a ako nastavis tako nece ih biti ni u Srbiji!

  3. Covece,moze li jedan dan bez tvojih tupavih izjava,iritantan si da li si svestan toga?

  4. Hapsi predsednice ove tvoje sto brane Jovanjicu i batinaju ista je to ekipa i sa jedne i druge strane samo jedni nose uniformu. -))

  5. Porediti nezadovoljnu, nemoćnu i bezperspektivnu omladinu, koja je u srdžbi razbila prozor na gradskoj kući, sa Hortijevim fašistima koji su u tri dana racije pobili i bacili pod led 4500 nevnih građana, je sramno. Zna li on uopšte šta govori? Okupator nije oštetio fasadu, zato što je mislio da će večno gradska kuća biti njegova. Treba li ih zbog toga hvaliti. Da li je on predsednik i ove omladine, koju je ostavio bez budućnosti. Hiljade ovakvih, buntovnih mladih je izginulo u borbi protiv fašizma, a on ih poredi!!!

  6. „Da se ne suprotstavljaju batinašima“
    Kojim, onim u uniformama? Treba dobrovoljno da stanu , da ih policija batina!! Hapsiti one divlje nebuloze, a pustite narod da mirno demonstrira!!

  7. Samo da podsetim gradjaane Srbije VLADALAC VUCICU, , PRE NEKOLIKO GODINA NA PITANJE NOVINARA ZASTO SE AKO SMO PRAVNA DRZAVA NE STANE NA PUT HULIGANIMA (uglavnom fudbalskim gde vlada i droga i gde si i TI ZAVRSIO TU SKOLU) odgovorio , POKUSACU DA CITIRAM , E TO JA NISAM U STANJU, EVO AKO SE NEKO JAVLJA DA MOZE TO DA SREDI ON VLADALAC VUCIC PREPUSTA TO AKO HOCE NEKO DA URADI.
    E sad povodom demonstracija, gde su prvo izasli gradjani sa decom , momci i devijke i NARAVNO TVOJA SKOLOVANA HULIGANSKA HORDA, STO PIJANA STO DROGIRANA, KOJA LOMI I SILIDZISKI SE PONASA, SVI VIDELI, A VIDEO SI I TI I ZNAS ZA TO ALI PO OBICAJU PRAVIS SE NEVEST I BLESAV.Pa jesu li studenti nesto razbijali kad su izasli.
    Bas me interesuje ( a postoje i snimci ) hoce li tvoja toboze pravna drzava nesto uraditi protiv tvojih huligana. Nece nista biti, OPET CES RECI PA SUDIJE SU POSTAVILI ONI I PRAVOSUDJE NECE DA RADI.
    Jedino sto je dobro a to je da je to POCETAK TVOG KRAJA, i to da si dobio dva miliona glasova, a za tebe(posto su to bili izbori za tebe) nije glasalo preko cetiri miliona, a u BEOGRADU SU PUKO KO ZVECKA, i dzaba ti i BORNA KOLA I POLICIJA, NECES JOS DUGO

  8. Moje neko razmisljanje jeste da drzava odnosno ova lopovska i bahata vlast organizuje te grupe nasilnih na protestima i otuda su oni i snabdeveni svim tim sredstvima i tako su agresivni jer tako im receno. E sada posle tih agresivnih „narodna“ policija umalti sve druge na tom protestu sem njih da ovima drugima ne bi vise palo na pamet da izlaze na ulicu i ako je nezadovoljstvo opravdano. A drugi deo price jeste da se ovakva opozicija kakva god bila okrivi za rusenje i unistavanje ne bi li narod koji posmatra ovo od kuce zamrzeo svu opoziciju. Tako da on (vodja botova) pokusava da sebe predstavi kao nekoga ko je napadnut dok on ustvari mirno pregovara o predaji KiM ne bi li sebe zadrzao jos godinama u fotelji a ti narode zamajavaj se grupom huligana, stranim sluzbama i opozicijom koja je sve to „organizovala“.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.