Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti – ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

„Biće mnogo licemerja, biće mnogo neistina, biće mnogo svega na šta smo odavno navikli i oni koji sve čine protiv Srbije će da nam objašnjavaju da, u stvari, sve to čine upravo zbog Srbije, jer mnogo bolje nego mi razumeju naše interese u budućnosti“, navodi se u video obraćanju Vučića na Instagram nalogu.

On je ukazao da će za njega sutra biti najteži dan u političkom smislu.

„I za mene je Vidovdan. Videću sutra hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbezobzirnijima, najbahatijima, od kojih su u prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobegli, ili gotovo svi uzmakli“, naveo je Vučić.

Vučić je poručio da oni Srbiju ne mogu da uplaše, ali da brine hoće li biti na visini zadatka da obrani čast i obraz srpskog naroda.

„Srbi širom sveta, građani Srbije, vama hvala na ogromnoj podršci i hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar koju su pogrešili. Mislili su da nas unize, a vinuli su nas kao narod u visine, a nas Srbe koje je teško ujediniti uspeli su da ujedine“, kazao je Vučić.

„Hvala im na tome, a ja vam obećavam – moguće je da ću da pogrešim, moguće je da ću mnoge od vas da razočaram, ali vam garantujem da ću dati sve od sebe i biću hrabar onoliko koliko mogu. Boriću se za našu svetinju, za našu Srbiju“, poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari