Vučić iz Sokobanje: Okupacioni gaulajter - Kurti - otvorio most u Kosovskoj Mitrovici kako bi proterao Srbe sa severa 1Foto: Printskrin

I danas je okupacioni gaulajter, Albin Kurti, doneo odluku, posle samo nekoliko dana od onih sramnih izbora na severu, da otvori most koji je bio naša brana – ne bi li Albanci iz Južne Mitrovice preuzeli i severni deo – rekao je danas predsednik Srbije, tokom posete u Sokobanji.

Zašto on to radi?, upitao je Vučić, a potom odgovorio: „Zato što će da kaže, mi ne želimo geto… Želimo otvorene gradove… U to će da mu poveruje međunarodna zajednica….“.

– A, jedino što želi je da protera Srbe sa severa KiM. Mi ćemo sve da učinimo da sačuvamo mir. Daćemo sve od sebe da nikada više nijedna majka, supruga ili baka razmišlja koga će da pošalje u rat.. – istakao je Vučić.

Kako je dodao, prethodnih dana je bilo vidljivo da su krenuli pritisci sa svih strana, jer, istakao je, „imamo slobodarsku politiku“.

– Pritisci dolaze od onih koji bi želeli da se Srbija priključi NATO… Dok sam predsednik Srbije, kao vrhovni komandant vam garantujem da nečemo ni u NATO ni u neki drugi blok – rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari