Vučić: Kad me ne bude bilo na vlasti, reći će - "To su bila vremena" 1Foto: Printscreen/Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Happy kod Milomira Marića, autora emisija „Ćirilica“, najavio je izgradnju više projekata u glavnom gradu, ali i širom Srbije, te naveo zašto je, smatra, Srbiji potreban Nacionalni stadion.

Najavio je izgradnju marina i plaža na Dunavu, kako bi ova reka bila „more Srbije“, gostujući u emisiji Ćirilica na TV Happy.

Upitan kako komentariše to što „neki“ govore da je Srbija najsiromašnija, Vučić je rekao da „njih baš briga što će minimalna plata u Srbiji biti 400 evra“ i da je nemoguće da neko u Srbiji prima platu manju od one koja je zakonski propisana kao minimalna.

Fudbaleri Srbije „neće biti ni za poljanu“ dok se ni izgradi stadion, poručio je Vučić, rekavši da stadioni Zvezde i Partizana ne mogu da ispune sve želje građana koji danas žele i dodatnu zabavu sem samog „loptanja“.

Tako je bilo i kada je sam bio na utakmici „Memfis – Njujork“, gde, prenosi, ima i zabavljače i šireg sadržaja.

Najavio je da će na stadionu u Leskovcu, koju treba biti otvoren za koji dan, gledati utakmicu Čukaričkog, prvu na tom stadionu.

„Govorili ste da ne treba Beograd na vodi, ja sve vas vidim u Beogradu na vodi. Kada retko tamo prošetam, ja ih sve vidim u Beogradu na vodi“, rekao je on.

Kritikovao je Dveri koje su pozivale, kaže, na isterivanje investitora iz Vladičinog Hana.

Najavio je i „popunjavanje“ Mitićeve rupe, u Beogradu.

Nakon Marićeve opaske zašto neki žele da sruše Vučića, ako će on da sve ovo izgradi i uradi, predsednik Srbije je odgovorio da to ne moraju da rade i da će se sam skloniti,

„Hoću da tih 15 godina bude upisano zlatnim slovima. To je moj san. Godinu dana nakon što me ne bude na vlasti kritikovaće, a onda će reći: To su bila vremena“, rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari