Vučić: Koristite moje ime na beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Ja mislio nas put u EU zavisi od nas samih.Takodje ne znade da mi odlucujemo o necijem ulasku u UN.Isto ako neko u procenat zna rezultate izbora on je analizu mogao poceti i prije samih izbora a ne sad( sto ih ne analizira pre 3 meseca mislim se)
    Stalno nesto novo naucimo sa Vodjom.

  2. Hoce li neko najzad podneti Ustavnu tuzbu protiv doticnog? Ja nisam pravnik, ali mogu da nabrojim sta je protivustavno u radu ovoga, koji je predsednik SVOJIMA a ne gradjanima Srbije. I, galantno, svoje ime ustupa PARTIJI, iako u Ustavu pise da ni CLAN stranke ne bi smeo da bude. Da smo Drzava, kao sto nismo, morao bi biti smenjen.

  3. Izbori? Kao što je izračunao ekonomista Mijat Lakićević Srbija je pet godina vladavine Vučića (2013-2017) ostvariti prosečan rast bruto domaćeg proizvoda samo malo veći od jedan odsto. Sasvim precizno: 1,3 odsto. To je očigledno nedovoljno za prelaznu ocenu. Dakle, za ono što je glavni zadatak svake vlade – povećanje blagostanja nacije – AV ne može da dobije ocenu veću od rezultata koji je postigao, dakle od jedinice. Kec k’o vrata, što bi rekli i ovi novi klinci. Pa dobro, reći će neko, tako je u celom ovom našem manje-više zaostalom regionu. Na (našu) žalost – nije tako. Sve zemlje „zapadnog Balkana“ postigle su bolji rezultat od Srbije, neke i duplo, tako da je Srbija znatno ispod proseka koji iznosi 2,3 odsto.
    Kad bi u Srbiji bilo građana ova partija ne bi prošla ni cenzus posle ovakvih rezultata….

  4. Iako je u prvom planu ova vest o izborima, ja moram da istaknem da je taj put stvarno dobro odrađen, više izgleda kao da je nov, a ne da je rekonstruisan, neke deonice su u potpunosti rađen, ne samo rekonstruisane. Prolazim tim putem često, ima mnogo krivina, baš mnogo, ko putuje autobusom, a ne podnosi put, preporučujem da ponese i kese.

  5. Žena ima veliki politički i ekonomski uticaj odnosno znanje zbog čega je prozvana za "kraljicu stroge štednje". Nemačka je ekonomski stabilna a našoj zemlji to omogućava progres jer smo u razvoju i imamo dosta saradnji sa tom državom!

  6. Vucic nije podneo ostavku na mesto predsednika SNS-a stupanjem na duznost Predsednika svih gradjana Srbije ! (On inace nije jos podneo ostavku na polozaj rukovodioca svih sluzbi bezbednosti uprkos datom obecanju i uprkos krsenju Ustava). Sa kojm pravom se on usudjuje da stavi svoje ime kao nosioca liste na koju se njegova stranka kandidovala? To predstavlja krsenje Ustava i zakona ove zemlje i na taj besprizorni cin se niko u ovoj zemlji ne sme ostati ravnodusan niti se praviti lud ! I poslednji put vas molim da mi ne cenzurisete komentare jer u njima nema nikavih uvreda niti krsenja vasega pravilnika o podobnosti komentara.Ako tako cinite, onda sa kojim moralnim pravom nastupate u grupi protiv medijskog mraka ako ga sami sprovodite prema beznacajnim medijskim uticajem kao sto su komentari citalaca ?

  7. Sad sam u dilemi ko ce da ide kao Vucicev kandidat na Beogradakim izborima,Angela Merkel il tetka iz Kanade?

  8. Citam komentare i ne verujem kakve gluposti pisu ljudi. jedan kaze kada bi bilo gradjana uradili bi ovo ili ono. A izvinite gospodine ko je osvojio 50 % glasova i ko je glasao za sve to, pa naravno mi gradjani. A posto Vama nisu gradjani koji ne glasaju kao vi to je vas problem. Samo napred za izbore i idemo do novijh 50 %

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.