Vučić: Meni nisu potrebni poršei, ne idem helikopterom na stranačke skupove

Ostavite komentar


  1. Primetno se usavršio u izvrtanju činjenica(blago rečeno).
    Junak doba zlog.

  2. Aleksandar Vucic svakim danom sve vise i vise potvrdjuje misljenje mojih prijatelja i mene da jos nije dovoljno zreo i sposoban za tako vaznu funkciju na kojoj je, na nasu veliku zalost, iako drzava Srbija ima puno sposobnijih koji bi bar bili PREDSEDNIK svih gradjana Srbije bez obzira na njihovo politicku opre9/9deljenost.

  3. Obracanja predsednika gradjanima, opoziciji, neistomisljenicima, pa i svojima vise nisu za komentarisanje, uticu na zdravlje normalnog gradjanina.

  4. Kako mi da znamo da li ga je pratio helikopter ili je on bio u njemu. Svakako iz naših džepova plaćen let za stranačke potrebe. Koliko se ja sećam Kuma i Spasojevića nisu im ni lica pokazana, samo tela koja leže, prilično mutno i tamno.

  5. Jao mukica! Još samo da kaže kako živi u trošnoj kućici i da kao Dinkić ima samo osam šolja za kafu, ha, ha, ha!

  6. Te pare si mogao da das predsednice za bolesnu decu u Banji Koviljaci, Sokobanjskoj specijalnoj bolnici, Zotovic bolnici gde se lece vojni ratni invalidi! Dodji da IH vidis ,njihove majke, sestre, bracu namucenu

  7. Pretplacen sam na IPTV . To je „Telekomova“ televizija . Do ovog meseca iznos koji sam uplacivao je bio 2140.30 dinara . zakljucno sa majem mesecom . Juce dobih racun za jun koji iznosi 4162.80 dinara . Danas mi postade jasno zbog cega je racun toliko“skocio“ . Treba nadoknaditi Telekomu troskove za prenos „Premijer lige ! Opet , sve preko nasih ledja . E , otkazujem pod hitno ! Sta kaze predsednik na ovo ? Naravno … nista .

  8. AV je sebe ubedio da su gradjani srbije maloumni i ludi i da veriju u njegove bajke i lazi koje svakodnevno plasira u i na placenlckim medijima.

  9. Ne idem helikopterom na stranačke skupove… osim ona dva, tri puta… ali to se ne računa zato što nemam porše.

  10. Ne treba ti je si vec milijarder, ali ti to nece ni trebati. Uzivaces u novom – Hagu.

  11. naravno da ti nije potrebna neka baraka od auta..kad u steku imas vise Milijardi eura..nek si ziv i zdrav

  12. Ti me bi trebao da ideš na stranačke skupove jer si navodno predsednik Srbije,Ti kršiš ustav jer nisi predsednik svih Srbaveć samo stranački predsednik i ništa više

  13. Pa šta ako bi i „Porše“ bio Marinikin, a nije. Ako je preduzetna, neka ima i privatni avion ne smeta mi, ako poštuje zakon i demokratske vrednosti i narod u Srbiji živi ekonomski dobro i slobodno. Preduzetništvo i pokreće planetu. Ne mora da znači da je neko ukrao ako vozi „Porše“. Pa u Americi predsednici su uglavnom bogati ljudi. Makron je takodje bogat čovek. Šta vredi Vučiću što je sirotan kako se predstavlja, kada krši ustav i zakone svaki dan, kada je uništio demokratske institucije po principu sile i uzurpirao skoro sve medije, kada država otvoreno saradjuje sa kriminalcima i kontroliše ih, i kada se Vučić bahato sprda sa čitavom nacijom. Ne hvala, predsedniče, nije važno ko šta vozi ili koliko para ima, već poštuje li zakone i shvata li da kada se odlučuje za politiku da se odlučuje da služi narodu, a ne sopstvenim hirovima. Nijedan čovek nije samo on Bogom dan. Shvatićeš to jednom i sam, samo biće kasno.

  14. Voziti se helikopterom ( o nasem trosku ) za krezube $n$ – pink ovcice je nezamislivo ( prosecna penzija od 25 000 RSD ) , pa zato i “ nas Aca “ ponavlja do besvesti spin pricu o skromnom “ preCedniku „( vinopiji ) i bahatoj opoziciji naravno zamenjujuci teze sto je jasno velikoj vecini gradjana R . Srbije ( iako vise nismo u Republici ) . . . sto se tice Porshe -a to je ideja za rodjendanski poklon Junioru ili Juniorki ( ako imaju vozacke dozvole ) . . .

  15. U pravu je čovek, njemu nije potreban helikopter da bi pokazao bahatost i aroganciju. Ume on to i bez helikoptera.

  16. Al ides drzavnim autom,drzavnim novcem placenim obezbedjenjem gorivom…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.